Stiri

17 milioane de cărți livrate de elefant.ro din 2010 și până în prezent

La aproape 9 ani de la lansarea sa, elefant.ro anunță depășirea recordului de 17 milioane de cărți livrate. Si ofera reduceri de pana la 80% la comenzile online.

In cazul in care nu stiati in Iasi exista 2 centre de livrare unul pe bulevardul Stefan cel Mare si celalalt in Pacurari langa Posta.

Dincolo de acest record se află mult mai multe informații interesante:

  • În acest interval, către toți pasionații de lectură, elefant.ro a expediat nu mai puțin de 140.000 de titluri distincte.
  • Livrarea s-a efectuat în peste 12.000 de localități care nu au librării fizice;
  • Greutatea totală a celor 17 milioane de cărți livrate este echivalentă cu cea a 1000 de elefanți;
  • Dacă am pune pagină lângă pagină toate cele 17 milioane de cărți am parcurge distanța de la Pământ la Lună și înapoi;
  • Titlul cel mai bine vândut a fost comercializat în peste 40.000 de exemplare.

“Obiectivul cu care am pornit la drum când am lansat elefant.ro a fost atins și depășit cu mult. Suntem mai mult decât onorați de încrederea pe care au avut-o în noi toți clienții, încă din primele zile. Am pornit pe acest drum din dorința de a aduce mai aproape de români cele mai noi titluri, ultimele volume lansate internațional, cât mai multe best-sellere, suplinind lipsa librăriilor tradiționale din foarte multe localități. Credem că am reușit să atingem acest țel și vom încerca în următorii ani să influențăm cât mai mult românii către dragostea de carte și lectură”, declară Adrian Dinu, Director Comercial la elefant.ro.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.500.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele 18  puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top