Diverse

Cum să îți antrenezi număratul cărților la Blackjack pe cont propriu?

Jocul de Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri cu cărți din cazino. Acesta se bazează pe relația dintre valorile cărților pe care le au jucătorii și cele pe care le are dealerul. Dacă ai mai mult puncte decât dealerul, dar nu depășești suma de 21 de puncte, vei câștiga și banii pariați de tine se vor dubla. Dar dacă vrei să ai șanse mai mari pentru a prezice mult mai bine ce cărți urmează să primești, avem pentru tine câteva sfaturi care te vor ajuta să înțelegi că număratul cărților este o strategie care îți crește șansele de câștig, dar poate fi și motivul pentru care cazinoul îți poate interzice accesul în incinta meselor. Iată ce avem pentru tine astăzi:

Este număratul cărților ilegal?

Înainte de a intra în subiectul discuției, nu uita că destul de frecvent poți beneficia de bonusuri și cadouri oferite la Tombola Maxbet. Aceasta poate să îți ofere jocuri și bani cash ce pot fi folosiți la Blackjack și alte jocuri din cazino. Dar dacă tot vorbim despre Blackjack, putem pune număratul de cărți în balanță cu legislația și vom vedea că din punct de vedere al legii sau constituției României, număratul de cărți nu este ilegal. Fiecare dintre noi poate să folosească orice strategie dorește atâta timp cât aceasta nu presupune schimbarea structurii jocului sau folosirea de obiecte adiacente ce pot manipula rezultatele unui joc de noroc. Având în vedere că număratul de cărți este tot o decizie luată de către jucător și ține de preferințe, el nu este ilegal.

Cu toate acestea, regulamentul intern al cazinoului poate să precizeze faptul că număratul cărților la Blackjack este o acțiune interzisă în interiorul incintei cazinoului. Jucătorii care sunt prinși că numără cărți, pot fi pedepsiți în limitele impuse de cazino. Majoritatea jucătorilor care numără cărți și sunt și prinși vor fi rugați să părăsească cazinoul, iar în cazurile mai speciale, aceștia vor primi o interdicție pe viață în cazinoul respectiv. Frecvența cu care un jucător este prins numărând cărți este cam o dată pe săptămână, iar având în vedere că metodele de identificare a celor care numără cărți sunt tot mai avansate, jucătorii sunt prinși din ce în ce mai repede.

Petrece timpul pe abilitățile individuale ale număratului de cărți

Deși este o acțiune care te face să îți crești șansele de joc, nu este deloc ușor să înveți cum să faci acest lucru. Număratul de cărți nu este deloc ușor și vei avea nevoie de mult antrenament pentru a învăța care sunt cele mai bune decizii de luat în funcție de numărul pe care îl vei afla numărând cărți. Dar antrenamentul este cel mai bun lucru pe care îl poți face și prin urmare, trebuie să petreci cât mai mult timp fiind concentrat asupra unor acțiuni care pe termen lung te vor ajuta să câștigi din ce în ce mai mulți bani. În timp ce te antrenezi pentru a-ți perfecționa abilitățile de numărat cărți, iată care sunt lucrurile pe care trebuie să te concentrezi în timp ce crești șansele de câștig la Blackjack.

  • Trebuie să recunoști cât mai repede cărțile care sunt aruncate pe masă și valorile pe care acestea le au. Pentru a număra corect cărțile, trebuie să o faci progresiv în timp ce dealerul le scoate din pachet, nu la sfârșit când runda urmează să se termine.
  • Fă adunările rapid deoarece acestea pot să influențeze rundele următoare, iar dacă o singură dată ai comis o greșeală, aceste lucru va conta pentru următoarele runde jucate.
  • Calculează rapid combinațiile de cărți care dau rezultatul 0. Dacă primești două cărți care dau +1 și -1, acest lucru trebuie să îți spună rapid că trebuie să calculezi 0 la suma totală.
  • Să fii încrezător pe deciziile tale de calcul deoarece fiecare alegere de hit pe care o faci, va fi influențată de cât de bine sunt efectuate calculele din timpul rundelor.

Numără cărțile în situații live

Poate că ai reușit să înveți să numeri cărți în condiții controlate de antrenament, dar nu vei fi niciodată pregătit pentru ritmul rapid care este practicat în Vegas, unde dealerii sunt instruiți să joace mâinile cât mai repede deoarece cazinoul face bani cu cât jucătorii se joacă mai mult. Așadar, cel mai bun antrenament pe care îl vei putea face este să te joci mereu Blackjack live și să numeri cărțile în timpul sesiunilor de Blackjack live.

Te va ajuta să te concentrezi mult mai bine, să te obișnuiești cu zarva și gălăgia din cazino, dar și cu toate elementele dintr-un cazino live care te pot distrage, toată muzica, femeile frumoase, jucătorii gălăgioși și zgomotul chipsurilor care pot oricând să te facă neatent.

Concluzie

Acestea sunt cele mai bune sfaturi pe care ți le putem oferi dacă ai de gând să înveți să te joci Blackjack și chiar mai mult decât atât, să aplici strategii de numărat cărți care te ajută să fii mai repede în profit.

 

 

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top