Diverse

Cum sa-ti protejezi casa de inamici

Fie ca ne referim la prietenii necuvantatori, poate o serie de animale periculoase sau insecte purtatoare de microbi, fie la insusi rasa umana ce reprezinta un pericol, inamicii pot fi peste tot. De la persoane cu doua fete care nu vor pierde nicio ocazie sa ne faca rau, pana la cei slabi mintali, hoti, vecini care nu pierd nicio ocazie sa ne urmareasca cat e ziua de lunga, etc. Astfel de situatii necesita masuri urgente. Alaturi de Folina am construit decalogul protectiei absolute pentru case sigure si discrete, cu mai multa intimitate.

Primul lucru pe care il poti face pentru a te feri de inamici ar fi instalarea unui sistem de supraveghere conectat la o frima de securitate. E drept, poate fi costisitor, insa in caz de pericol, fie ca esti la domiciliu sau nu, vei avea intotdeauna in spate o firma de securitate care-ti va asigura locuinta, bunurile, chiar propria viata.

O alta recomandare e sa-ti ei un caine de paza, preferat un pui pe care sa-l cresti si pe care sa-l dresezi dupa nevoie. Nu uita totusi ca este un animal, deci o responsabilitate care va necesita multe compromisuri.

Cat pentru vecini bagaciosi care nu-ti ofera deloc intimitate in propria incapere sau de insecte enervante, purtatoare de virusuri si bacterii, poti apela la folie geam sablat. Aceasta este o folie speciala, autoadeziva, care transforma orice incapere luminoasa intr-una cat se poate de discreta. Te feresti astfel de privirile nedorite, cat si de posibilii hoti care actioneaza strategic urmarindu-ti miscarile. De asemenea, te poti feri de o lumina prea puternica si obositoare. O astfel de folie vine la pachet cu foarte multe avantaje.

Acceseaza Folina pentru a descoperi toate variatiile disponibile si toate avantajele pe care ti le ofera montarea foliei sablate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top