Diverse

O camera IP de 1.3 MP la un pret foarte avantajos!

 

Va doriti un plus de siguranta pentru momentele in care plecati intr-o vacanta lunga ori sunteti detinatorul unei afaceri si cautati un sistem de supraveghere video cu ajutorul caruia sa puteti sta mai relaxat?

In acest caz, trebuie sa accesati site-ul celor de la Shoprunner.ro, unde va asteapta o gama extrem de variata de camere dedicate supravegherii video, camere atat simple dar care cu brio vor face fata spatiilor mici, cat si camere performante cu specificatii cu adevarat avansate si care sunt ideale in special atunci cand este vorba despre o locuinta de mari dimensiuni, ori despre o companie mare, situatie in care calitatea unui astfel de sistem este esentiala.

Fiind in cautarea unor camere de supraveghere pentru mica afacere pe care o detin, un service auto, dar si pentru propria locuinta, i-am gasit pe cei de la Shoprunner.ro in timp ce cautam un sistem de supraveghere video nu foarte performant, modest as putea spune, care sa imi poata oferii la nevoie cateva imagini decente.

Accesand site-ul si vazand ofertele, mi-a atras atentia o camera IP de 1.3MP, camera care prin specificatii parea mai mult decat suficienta pentru dorintele si nevoile pe care le aveam la momentul respectiv.

Este vorba despre camera Hikvision DS-2CD2312-1 4mm, cu 1.3 MP dupa cum am precizat, HD Ready cu rezolutie de 720p 1280×960 pixeli ce pote filma cu 25 fps. Obiectivul este de 4mm cu o deschidere de 73 de grade. In plus, dispune si de InfraRed automat efectiv pana la 30 de metrii.

Am achizitionat de la acestia 4 astfel de camere, dintre care 2 le-am montat in cadrul service-ului iar celelalte 2, in locuinta personala. In ceea ce priveste calitatea video, avand in vedere pretul de achizitie care a fost unul destul de modest as putea spune, privind din punctul de vedere al raportului pret/calitate, personal sunt mai mult decat multumit.

Personal recomand cu toata increderea produsele comercializate de catre cei de la Shoprunner.ro, iar acest lucru nu il spun datorita experientei cu acea camera mentionata anterior, ci a mai multor experiente cu diverse alte produse de la ei, cu care am reusit sa intru in contact. Din momentul in care mi-am montat sistemul de camere de supraveghere, i-am recomandat mai departe si astfel am avut ocazia de a lua contact si cu alte produse de acest fel, mult mai performante din toate punctele de vedere si chiar am ramas placut impresionat.

Pe scurt, produse de-o calitate superioara, la preturi extrem de accesibile, preturi ce pot fi la indemana oricui este in cautarea unui sistem de supraveghere cel putin decent.

In cazul in care va numarati printre aceia care sunt in cautarea unor sisteme de supraveghere bune, atunci fara nici o urma de indoiala, echipa Shoprunner.ro cu siguranta reprezinta cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

Acestia dispun de o vasta experienta in acest domeniu, iar echipa este formata din oameni responsabili, profesionisiti, care sunt capabili sa raspunda celor mai inalte standarde si exigente, ceea ce face ca serviciile sa poata fi extrem de usor adaptabile, in functie de necesitatile fiecarui client in parte.

De asemenea, in cazul in care intampinati probleme, fie legate de procedeul aplicat in cazul efectuarii unei comenzi, fie nelamuriri despre servicii sau produse, sunteti incurajati sa luati legatura cu cei de la Shoprunner.ro, astfel incat acestia sa va poata rezolva problemele rapid si eficient. Puteti deci beneficia la nevoie de toata consultanta necesara, fie ca ii veti apela la numarul de telefon, fie prin adresa de email, fie prin intermediul chat-ului online disponibil pe site in partea dreapta jos, caz in care un operator se va afla in permanenta legatura cu dumneavoastra.

Ce este de mentionat, este si faptul ca daca va aflati in situatia in care aveti nevoie urgenta de achizitionarea unui sistem de supraveghere insa nu dispuneti de toata suma necesara, exista posibilitatea achizitionarii in rate fara dobanda. In plus, inainte de a apela la aceasta variata, puteti printr-un simplu click sa verificati si sectiunea de “Promotii” si poate veti avea posbilitatea de a achizitiona un produs redus considerabil.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top