Stiri

Cum să-ți surprinzi partenera de Valentine’s Day și Dragobete

În luna iubirii este important să fii pregătit pentru exprimarea iubirii prin cadouri și experiențe inedite pentru partenera ta. Viața de cuplu înseamnă armonie, înțelegere și, mai presus de toate, iubire, iar declarațiile importante nu trebuie făcute doar la ocazii speciale. Dacă îți place să-ți surprinzi partenera cu ceva frumos chiar și atunci când nu sărbătoriți, probabil știi că gesturile mărețe înseamnă ceva doar cu ajutorul faptelor care se reflectă în relație. Așadar, fă tot posibilul ca acest an să fie special și la capitolul cadouri. Iată câteva sugestii:

Surprinde-o cu un cadou clasic

Florile oferite cadou nu se demodează, dar acum ai o mulțime de opțiuni. Înainte de a alege ce îi cumperi partenerei tale, gândește-te ce cadouri a apreciat în anii trecuți. Dacă ești de părere că aceasta are de toate și tot ceea ce-i lipsește ar fi mai multă culoare și romantism, oferă-i aranjamente florale alături de o scrisoare de dragoste. Un gest clasic este potrivit bărbaților care acordă zi de zi atenție relației de cuplu.

Oferă-i mic dejun la pat

Micul dejun la pat este tot ceea ce-și dorește o femeie care are copii sau un program încărcat, mai ales dacă partenerul ei gătește bine. Chiar dacă nu ai suficient timp pentru a o surprinde astfel în fiecare zi, de Valentine’s Day vei găsi cu siguranță momentul oportun. Îi poți oferi în acest moment și o cutie de flori din sapun pentru a marca ocazia specială cu un cadou pe placul său. De asemenea, aceste flori pot fi folosite pentru a crea o atmosferă romantică în baie, dacă vrei să-i pregătești un spațiu de relaxare după o zi de muncă.

Organizează o escapadă romantică

Pandemia nu trebuie să îți încurce planurile de Valentine’s Day sau Dragobete, dacă respecți măsurile impuse pentru siguranța sanitară. Poți organiza o escapadă de câteva zile la munte, într-o locație feerică, mai ales dacă se va depune zăpada până în perioada Dragobetelor. Cu această ocazie, atât tu, cât și partenera ta, puteți să vă bucurați de câteva zile libere petrecute împreună. Această perioadă poate fi complicată dacă munciți de acasă amândoi și sunteți mereu împreună, dar vizitarea unor locuri noi și posibilitatea de relaxare vor schimba perspectivele.

Lasă-i bilețele de dragoste în mașină

De regulă, bilețelele se lasă pe mașină, după cum ai putut observa în toate videoclipurile ajunse virale, însă partenera ta poate nu este pasionată de gesturi atât de publice. Din acest motiv, bilețelele lăsate în mașină, în locuri ascunse sau care nu sunt evidente, îi vor face ziua mai frumoasă. Poți chiar să inventezi un mic joc prin care îi oferi indicii despre ce ai pregătit pentru noaptea specială de Ziua Îndrăgostiților. În acest fel vei fi, cu siguranță, în gândul ei întreaga zi.

 

Aceste zile care sărbătoresc dragostea oferă cuplurilor șansa de a se reconecta la partea romantică a relațiilor, lucru foarte important mai ales în cazul familiilor cu copii. Important de ținut minte este faptul că poți face cadouri oricând și că trebuie să-i arăți partenerei tale cât de valoroasă este relația voastră în fiecare zi.

 

Sursa foto: pexels.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top