Stiri

Cum se ingrijesc femeile

Fie ca aloca mult sau putin timp ingrijirii personale, majoritatea femeilor au o rutina pe care o respecta aproape zilnic.

Tabieturi si traditii deopotriva au fost transmise din generatie in generatie, ca unele pana la urma sa se piarda fara urma in favoarea tehnologiilor de ultima ora. Pe buna dreptate tehnica noua de ingrijire functioneaza mai rapid de cele mai multe ori, insa nici tehnicile vechi nu trebuiesc uitate asa rapid.

Sigur ca undeva la mijloc este si partea financiara, bugetul alocat ingrijii, daca acesta exista sau este aproape inexistent.

Ingrijire acasa

Din comoditate, lipsa de timp sau buget, multe femei aleg sa se ingrijeasca acasa. De la retete clasice mostenite de la bunica precum scrubul cu malai si miere sau folosirea apei de trandafiri pana la achizitionarea de gadgeturi de ultima generatie pentru rezultate mult mai rapide. Sigur ca si aici intervine problema bugetului. Unele gadgeturi sunt destul de accesibile, precum popularele perii Foreo de care sunt toate indragostite,pe cand altele ajung la ordinul sutelor de euro. Dar sa fim sinceri, nu se pot obtine rezultate la fel de bune acasa ca si intr-un salon.  Insa partea de ingrijire de baza, trebuie urmata cu sfintenie acasa chiar si daca ocazional se urmeaza tratamente speciale la salon. Practic este baza unei rutine corecte de ingrijire a pielii.

Ingrijire la salon

Vizitele la salon sunt de cele mai multe ori destul de costisitoare, mai ales daca vorbim de tratamente revolutionare care au efect imediat. Nu toata lumea isi permite astfel de sesiuni de rasfat, dar exista o categorie de femei care frecventeaza des saloanele de infrumusetare. Acestea investesc mult in imaginea lor, iar rezultatele nu intarzie sa apara. De la tratamente faciale obisnuite, la cele complexe sau tratamente corporale complete pentru slabire, toate ajuta intr-o mare masura insa trebuie mentinuta o constanta pentru a pastra rezultatele  obtinute.

Tratamente speciale

Sigur ca pe langa ingrijirea de zi cu zi cateodata se mai apeleaza si la metode ceva mai invazive pentru a ajuta acolo unde natura nu si-a facut datoria asteptata. Injectii cu fillere sau botox, tratamente vampir sau chiar mici interventii estetice pentru a readuce tineretea si supletea de alta data. Rezultatele sunt destul de imediate si se mentin pe termen lung,  dar costurile sunt ridicate si dupa un timp trebuie revenit deoarece efectele nu sunt 100% reversibile nici in cazul fillerelor. Trebuie apelat cu grija la astfel de tratamente pentru a evita posibilele efecte nedorite.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top