Stiri

Cum stabilim care este cea mai buna oferta rent a car?

Masina reprezinta prima optiune pe care o luam in calcul atunci cand ne propunem sa ajungem cat mai rapid dintr-un punct in altul al orasului sau in afara acestuia. Ar mai fi si mijloacele de transport in comun sau taxiurile, insa primul presupune mult timp irosit, iar al doilea, sume mari cheltuite pe termen lung. Motiv pentru care, atunci cand doriti sa va organizati o vacanta cu toata familia sau plecati pur si simplu intr-o calatorie de afaceri, primul lucru de care trebuie sa va ocupati este transportul. Pana la destinatie si, ulterior, pana la obiectivele turistice pe care le-ati inclus in itinerariu.

Cum stabilim care este cea mai buna oferta rent a car? Pentru a avea un cost total al acestui tip de serviciu, trebuie tinut cont de urmatoarele aspecte: dimensiunea autovehiculului, confort si servicii extra. La acest din urma criteriu putem trece, optional, sistemul de navigatie portabil, suport pentru schiuri sau biciclete, scaune sau inaltatoare pentru copii sau soferul!

Dimensiunea masinii este, de departe, cel mai important aspect de care trebuie tinut cont. Acestea ne vor influenta in luarea deciziei finale, iar piata existenta la ora actuala are foarte multe de oferit, in raport cu exigentele clientilor. Poate corespunde clientilor care se deplaseaza singuri sau doresc sa plece intr-un concediu alaturi de familie sau intr-un grup mai numeros.

Se pot alege din flota existenta masini de 4+1 locuri (cele mai accesibile), inchirieri mini-van (8+1), SUV-uri sau autoturisme din categoria premium ori vehicule de dimensiuni standard, toate avand dotari minime obligatorii ca: aer conditionat cu reglare automata sau manuala, geamuri electrice, etc.

Persoanele care au un buget restrans vor fi bucuroase sa afle ca firmele de rent a car va pot pune la dispozitie variante economice, atat in ceea ce priveste banii solicitati pe inchiriere, cat si privind consumul masinii.

Dacia Logan, care include in dotarile sale geamuri electrice, ABS, aer conditionat cu reglare manuala si CD player, este una dintre cele mai accesibile masini. Apoi, avem mini-van-urile de 9 locuri, unde dam peste modelele Mercedes Voto sau Renault Traffic, printre altele, SUV-uri atat din categoria economic (Dacia Duster, Nissan Qashqai, Hyundai ix35) sau premium (BMW X1, BMW X3), autoturisme din categoria premium: Mercedes E Klasse, BMW seria 7, etc.

Microbuzele reprezinta solutia ideala pentru grupurile mai mari de persoane care sunt in concediu si planuiesc diverse excursii in anumite puncte de atractie ale zonei.

Personalizarea acestui tip de serviciu constituie, din punctul de vedere al specialistilor, o solutie foarte buna de a economisi sume importante de bani. Tot acestia ne recomanda sa nu facem rabat de la calitate cautand neaparat cea mai accesibila solutie din punct de vedere financiar. Starea tehnica a masinii, fiabilitatea acesteia si confortul pe care ni-l asigura reprezinta prioritatile pe care trebuie sa le avem in vedere atunci cand inchiriem un autovehicul. Este de asemenea foarte important ca atunci cand ne alegem distribuitorul, sa cautam unul care dispune de o flota cat mai numeroasa si are prezenta in mai multe locatii din tara. Acest ultim aspect ne asigura ca, in cazul unui eveniment neplacut gen defectiune aparuta, firma are posibilitatea sa ne inlocuiasca rapid vehiculul ca sa ne putem continua itinerariul. Redirectionarea zborurilor din cauza conditiilor meteo ne asigura ca vom primi un vehicul rapid, in locatia in care zborul nostru a fost redirectat, fara sa fim obligati sa asteptam deplasarea unui vehicul din locatia initiala, operatiune ce poate dura cateva ore bune.

Apelati cu incredere la firmele rent a car din Iasi pentru a consulta oferta lor!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top