Stiri

Washing Carpets Iasi

Washing Carpets Iasi ofera servicii profesionale de curatare a covoarelor, curatare textile si piele si Auto Detailing profesional. Covoarele nu ar trebui curatate doar in pragul sarbatorilor, acestea trebuie curatate periodic pentru a isi pastra calitatea, aspectul si pentru a va proteja de microbi si bacterii in cazul in care aveti copii mici.

De ce sa apelez la o curatatorie de covoare?
Acasa nu puteti spala si curata covorul in aceleasi conditii in care o face o companie specializata pe acest domeniu de activitate. Pe langa faptul ca probabil il veti spala cu Biocarpet si cu peria de mana, mai mult ca sigur il veti usca in spalatoria blocului sau afara in praf. Total nerecomandat, deoarece covorul ori va prinde miros ori se va murdari iar si dincolo de asta, dupa atatea proceduri repetate acesta isi pierde din aspect si din calitate.

Cat de des se curata covorul?
Majoritatea producatorilor de covoare recomanda curatarea covoarelor dumneavoastra la fiecare 12 – 18 luni pentru a mentine garantia. Dar exista multi factori ce trebuie luati in considerare pentru a putea da un raspuns concret si anume: conditiile de murdarire, numarul si varsta copiilor, daca sunteti fumatori sau nu, daca aveti animale de companie.

Detailingul auto la interior este un serviciu la care majoritatea conducatorilor auto apeleaza pentru improspatarea si curatarea tapiteriei de orice tip din interiorul masinii sale. Ornamentele din plastic si vinilin se revitalizeaza si capata aspectul pe care masina il avea cand era noua.

Se indeparteaza orice tip de murdarie chiar daca aceasta este veche. Exista solutii de curatare a tapiteriei pentru cele mai vechi si bine impregnate pete.

Pentru servicii de calitate puteti apela cu incredere la Washing Carpets Iasi, ii gasiti si pe Facebook: https://www.facebook.com/washingcarpets/ sau telefonic la Dan Lascarache 0725 923 655.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top