Diverse

Cumpara Bitcoin in siguranta, fiindca nimeni nu va sti de economile tale!

E si ciudat si minunat in acelasi timp sa detii valori, dar ele sa nu se vada, sa nu iti poata nimeni fura ceea ce ai!
Avem dreptul sa pastram discretie maxima in legatura cu situatia noastra financiara si trebuie sa ni se respecte acest drept, dar daca exista suspiciunea ca nu am platit impozitele pe venit sau am comis vreo ilegalitate din punct de vedere financiar, adio discretie!
In ceea ce priveste existenta cardului bancar, aveam nevoie de ceva mult mai sigur, fiindca:

-la tastarea gresita a cosului PIN de trei ori acesta raman in bancomat si in cazul in care toti banii sunt pe card, pana la reprimirea acestuia este cumplit de greu.
-au fost cazuri in care dupa ce a achitat contravaloarea marfurilor luate de la un anumit magazin, cumparatorului i-au disparut multi bani din cont.
-subtilizarea cardului cand raufacatorul are la indemana si informatii privind codul PIN inseamna pierderea banilor.
Exemplele negative pot continua tocmai de aceea cumpara Bitcoin in siguranta mai ales ca monedele virtuale nu se vad.


Capitalul virtual va fi de viitor datorita eficientei acestuia:
-nu poate fi pierdut ca in cazul banilor reali sau de pe card
-nu poate fi subtilizat de catre altcineva
-este usor de folosit si economiseste timpul
-este o forma ludica de a investi si a tranzactiona, placuta tuturor celor care indragesc internetul.

In statele dezvoltate ale lumii folosirea celor trei monede virtuale: Bitcoin, Ethereum si Litecoin a luat amploare si utilizatorii lor sunt foarte multumiti.
Exita ATM-uri virtuale care sunt functionale tot timpul, prin urmare accesul la banii virtuali este permanent si nerestrictionat.
In plus, nu trebuie sa te deplasezi la un ATM ca in cazul unui card obisnuit sa iti scoti banii de pe el, ci ai acces la banii tai, oriunde te-ai afla. Un alt avantaj este acela ca aceste monede sunt de circulatie internationala si au aceeasi valoare in toate tarile lumii.

Sunt multumita ca Romania tine pasul cu tot ceea ce inseamna tehnologie si modernizare si ca si romanii au acces la ATM-uri de la care pot cumpara acesti bani virtuali.
Cumparatorii care doresc sa cumpere Bitcoin sau una dintre celelalte monede virtuale, primeste consiliere, in cazul in care are nevoie de ea si trebuie sa fie convins ca toate operatiunile sale sunt 100% sigure.

Sa detii valori intr-un domeniu care devine din ce in ce mai important pentru societate inseamna sa iti asiguri viitorul. In curand tezaurizarea valorilor va avea loc in mediul virtual, care este sigur si poate fi si secretizat.

Pe site-ul unde poti face toate tranzactiile dorite se afla informatii complete despre cursul monedelor respective si despre modul in care pot fi folosite.
Fii pregatit pentru viitor, obisnuindu-te cu acest mod de plasare a lichiditatilor si cu banii virtuali! Pe site se afla si filmulete care iti arata exact cum pot fi folosite ATM-urile, plus ca la nevoie se ofera consiliere personalizata.

Sistemul de cumparare-utilizare a monedelor vituale este 100% eco, mediul nefiind sub nicio forma afectat si economiseste timp si resurse.
Este bine sa cititi informatii complete despre Bitcom, sa solicitati consiliere si sa va adaptati noului. Cumparaturile virtuale reprezinta o usurare fara precedent, in aceasta ideea s-a pus la punct posibilitatea aparitiei banilor electronici si a portofelului electronic.

Poti controla mult mai bine fondurile tale de pe cardul online, decat pe cele de pe cardul fizic, fiindca si in varful muntelui daca te afli si ai acces la internet, poti afla cum stai cu finantele.
Inca putin si cu Bitcom-ul se va putea cumpara tot ce cumperi astazi cu banii, dar mult mai repede.
Fii perseverant si cumpara acum, fiindca mai tarziu este posibil sa valoreze enorm!

Fara bani nu putem trai, oricat de mult am insista pe aceasta tema. Sunt oameni care incearca din rasputeri sa demonstreze ca se pot descurca numai cu ce produc, dar practica ii contrazice.
Haideti sa aplicam planul B, adica sa investim in aceste monede, mai ales ca sunt 100% securizate si ascunse de ochii lumii.
Putem fi bogati in mediul virtual, fara ca nimeni sa nu stie asta, mai ales daca ne place sa traim decent si discret.
Bitmahavi este cheia catre succes a omului curajos si informat si Botcom-ul va fi moneda viitorului.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top