Diverse

Cumpara de la covoare-profesionale.ro pentru rezultate ca la carte!

Covorul, este piesa de rezistenta din multe locuinte si incaperi. Fie ca vorbim de garsoniera unui amic, sau interiorul unui restaurant, altfel arata interiorul cand ai si un covor placut. Site-ul Covoare-profesionale.ro ofera o gama vasta de produse de calitate pe care cleintii le pot comanda cu usurinta online.

In gama lor de produse gasim:  covoare profesionale, covorase interior, covorase dezinfectante, covorase HORECA, covoare exterior. Toate aceste produse sunt foarte utile, mai ales pentru cine doreste sa aiba rezultate excelente atunci cand curata. Un covor de calitate ne poate ajuta sa mentinem curatenie mai mult timp.

Studiile facute in intreaga lume indica o functie importanta pe care covorul o indeplineste. In primul rand, covoarele au un foarte important scop decorativ. Ele unifica designul unei camere si il completeaza, dand unitate si coerenta schemei generale de culoare sau tematica. Un covor bine ales poate atrage atentia asupra unei parti ale camerei, poate separa vizual diverse portiuni ale acelei camere, se poate transforma in element de simetrie si poate adauga in mod discret si eficient o noua culoare in schema de culori deja existenta in camera.

Covoarele au si un important rol practic: ne protejeaza de raceala pardoselii – si sa recunoastem, nimic nu ne place mai mult iarna decat sa ne dam jos dimineata din pat si sa pasim pe un covor moale si pufos. Folosite ca o forma atractiva de “izolatie”, covoarele sau mochetele nu lipsesc din camerele copiilor, de exemplu, stiut fiind ca cei mici isi petrec o buna perioada din copilarie jucandu-se pe podea.

In designul, de interior modern, cu influente minimaliste, se observa o eliminare treptata a covoarelor, oamenii preferand podele libere, atat cu scop estetic, cat si cu scop functional.

Este mult mai confortabil sa pasesti pe covoare decat pe podea, deoarece covoarele reprezinta o suprafata calda prin natura materialului din care sunt realizate. Caldura naturala, combinata cu materialul moale, transforma covoarele intr-o suprafata extrem de confortabila mai ales daca umblii descult. O podea de lemn este mai alunecoasa, ceea ce creste riscul ca tu sa aluneci si sa cazi, mai ales daca obisnuiesti sa umbli in sosete prin casa. Un covor si, daca este nevoie, o baza antiderapanda, vor reduce riscul de alunecare. Si chiar daca ai ghinionul sa cazi sau ai un copil agitat care alearga si face mereu boacane, este mult mai probabil sa nu existe nicio vanataie, datorita covorului.

Contrar parerii generale, este usor sa cureti covoarele. Simplul fapt ca dai cu aspiratorul o data pe saptamana te va ajuta sa elimini praful. Daca ai posibilitatea, din cand in cand este bine sa agati covoarele afara si sa scoti praful din ele cu un batator de covoare. Covoare-profesionale.ro ofera multe covorase interior care sa compenseze orice decor si stil. Covorul din interior este una dintre cele mai importante piese. Alegerea covorului in mod corect poate oferi senzatia de spatiu mai amplu si de eleganta. Magaiznul covoare-profesionale.ro este alegerea numarul unu a multor magazine si firme de renume din Romania!

 

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top