Stiri

Cumpara un hoverboard pentru a te plimba prin toate parcurile din Iasi

In ultimii ani, din ce in ce mai multi oameni s-au indragostit de un dispozitiv modern, elegant, rapid, usor de folosit si cu multiple beneficii asupra sanatatii si mediului inconjurator. Acest dispozitiv poarta numele de hoverboard si este o alternativa la moda pentru skateboardurile clasice.

Invata abilitati noi si fa sport pe un dispozitiv electric

Intr-o lume a telefoanelor smart, hoverboardul poate ajuta oamenii de toate varstele sa depaseasca viata sedentara la care sunt predispusi. Hoverboardul este un dispozitiv care imbunatateste starea fizica, pune muschii in miscare si invata utilizatorii abilitati noi.

Cert este ca utilizatorilor le poate lua mai mult timp sa se obisnuiasca cu un hoverboard decat cu mersul pe bicicleta sau pe skateboard. Insa, la final, isi imbunatatesc abilitatea de a se echilibra singuri si de a contrabalansa greutatea.

Viziteaza parcurile din Iasi pe hoverboard

Locuitorii orasului Iasi si din imprejurimi stiu cat de important este sa iasa in aer liber, sa se relaxeze si sa se distreze impreuna cu prietenii si cu familia. Iasiul este orasul care a dat literaturii romane cei mai remarcabili scriitori si in care trecutul si prezentul salasluiesc in parcuri si convietuiesc uluitor prin busturile si monumentele frumoase.

Unul din parcurile din Iasi pe care le poti vizita pe hoverboard este Esplanada Elisabeta, care ofera vederi minunate asupra orasului. Acest parc a fost construit in secolul XX, facilitand tranzitul pietonal in zona ce leaga Gara de Dealul Copou si centrul Iasiului.

Un alt parc de care atat locuitorii, cat si turistii se arata interesati este Parcul Copou. Acesta are un rol foarte important pentru toti locuitorii orasului, fiind locul in care poetul preferat al romanilor, Mihai Eminescu isi petrecea dupa-amiezile scriind poeziile sale care au ramas in memoria colectiva. Arborele de tei al lui Eminescu de langa Obelisc este cel mai vechi moument din Romania.

Gradinile Botanice din Iasi sunt vechi, acopera pana la 100 de hectare si sunt situate aproape de centrul orasului, oferind un loc minunat in care oameni de toate varstele se pot retrage in zilele calduroase de vara. Cei peste 20 km de gradini si benzi permit o mare libertate de miscare turistilor si locuitorilor din zona. Acestia pot vedea de pe hoverboard cea mai frumoasa gradina de trandafiri din tara, cu peste 600 de soiuri de trandafiri.

Locatarii Iasiului care dispun de un hoverboard pot vizita si zona de promenada Lapusneanu, un loc potrivit pentru plimbare si shopping. Nu in ultimul rand, zona de promenada a Bulevardului Stefan cel Mare se va dovedi locul preferat de utilizatorii de hoverboarduri care doresc sa se plimbe linistiti in zonele aglomerate ale Iasiului, pe trotuarele si strazile recent asfaltate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top