Evenimente

Cupa Iasului, Concursul National de Karting Scolar

cupa-iasului-concursul-national-de-karting-scolar-etapa-iWeekend-ul acesta, incepand de vineri, 13 Mai si pana duminica, 15 Mai, iesenii au parte de adrenalina, motoare turate si cascadorii. Startul la distractie se da la show-ul de cascadorii cu masina a celor de la Auto Circ Ungaria si va continua cu Campionatul National de Karting Scolar, ambele evenimente avand loc in parcarea ERA Shopping Park.

Prima etapa a Campionatului National de Karting Scolar si tot odata singurul concurs de karting din zona Moldovei va debuta sambata, 14 Mai, de la ora 09:00 cu sesiunea de calificari, urmand ca duminica, incepand cu aceasi ora sa aiba loc concursul propriu-zis. La evenimentul organizat de Palatul Copiilor Iasi s-au inscris 100 de participanti, cu varste cuprinse intre 6 si 30 de ani, de la cercurile de karting ale palatelor si cluburilor din toata tara. Concursul va consta in probe de viteza pe categorii de varsta pe un circuit special amenajat in parcarea ERA Shopping Park. Cupa Iasului este prima etapa din cele 8 ale Campionatului National de Karting 2011.

In acest weekend iesenii se pot bucura si de cele mai spectaculoase manevre cu masini, ce vor fi executate de cascadorii de la Auto Circ Ungaria. Show-urile vor avea loc in parcarea ERA Shopping Park vineri de la ora 19:00, sambata de la orele 16:00 si 19:00 si duminica de la ora 16:00. Pretul unui bilet este de 20 lei pentru copii si de 25 lei pentru adulti.

[fblikebutton]
cupa-iasului-concursul-national-de-karting-scolar-etapa-i

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top