Stiri

Cupa Iasului pt. persoanele cu dizabilitati intelectuale

Editia I a competitiei “Cupa Iasului pentru persoanele cu dizabilitati”In perioada 23-25 octombrie 2009, s-a desfasurat la Iasi, Editia I a competitiei “Cupei Iasului pentru persoanele cu dizabilitati”, organizata de catre Fundatia “Casa Sperantei” Iasi, în parteneriat cu Special Olympics, Directia de Sport a Judetului Iasi si cu Centrul Diecezan Caritas Iasi.
Sambata, 24 octombrie, pe Stadionul Poli-Iasi, s-a desfasurat competitia sportiva la 4 discipline de concurs: fotbal abilitati individuale, baschet abilitati indeividuale, tenis de masa si atletism. Au participat peste 50 de sportivi cu dizabilitati de la mai multe organizatii din tara : Iasi – ‘Casa Sperantei’, ‘Il chicco’, Centrul Diecezan Caritas, ‘Cicoarea’, Botosani – ‘Ne trebuie speranta’, Piatra Neamt – A.S.P.N.S ‘Luceafarul’, Bucuresti – Centrul de Terapie ‘Popa Nan’, precum si un sportiv din Simeria, Andrei Nita.
Competitia a beneficiat de sprijinul a 15 voluntari de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Iasi, precum si de sprijinul unor parteneri media locali: TVR Iasi, Radio Iasi si Adevarul de Iasi. De asemenea, multumim Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi pentru ca ne-a fost alaturi pe toata durata competitiei.

via: Special Olympics Romania, sursa: Facebook / Special Olympics Romania

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top