Stiri

Ovidiu Cristea: “Parul este cartea de vizita a femeii”

"Parul este cartea de vizita a femeii"Ieşeanul a ridicat de la zero o afacere în coafură fiindcă i-a plăcut să fie independent. Talentul l-a moştenit de la mama sa, care i-a împărtăşit secretele meseriei.
Ieşeanul face o ştiinţă din tunsul şi aranjatul podoabei capilare, iar uneori este şi un fin psiholog pentru clienţii săi. „Face parte din profesie. Când stai de vorbă cu oamenii care vin la tine să se aranjeze, ajungi să împărtăşeşti cu ei şi probleme mai delicate. Trebuie să ştii să vorbeşti cu ei“, spune Ovidiu Cristea. Cât este ziua de lungă, tunde, coafează, pune bigudiuri sau mânuieşte ondulatorul cu o dexteritate ieşită din comun. Printre pauzele de cafea şi programări, ieşeanul este şi profesor pentru tinerii care vin să înveţe primii paşi în domeniul înfrumuseţării.
Stilistul este şi lector în echipa Wella, din care fac parte încă 12 profesionişti, care dictează tonul în moda aranjării părului. „Noi lansăm trendul în materie de modă. Stabilim de comun acord patru tendinţe pentru anul următor“, explică stilistul. citeste tot articolul pe situl “Adevarul de seara”.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top