Buna Ziua Iasi

Curatenia in hotel atrage multi turisti

Cei care lucreaza in industria HoReCa sunt constienti ca una dintre metodele de a atrage multi turisti, in afara de serviciile ireprosabile oferite, este si curatenia exemplara. Un astfel de spatiu trebuie nu doar sa sclipeasca de curatenie, dar trebuie si dezinfectat constant. Este nevoie ca totul sa fie la superlativ, daca iti doresti o reputatie buna, iar turistii sa prefere mereu hotelul tau!

Exigenta ridicata

Este o concurenta acerba in acest domeniu, si de aceea aici nu functioneaza expresia ”merge si asa”. Ospitalitatea se refera nu doar la amabilitatea personalului, promptitudinea cu care acesta isi indeplineste sarcinile la serviciu, dar si serviciile de curatenie pe care le oferi clientilor, dar si angajatilor. Pretentiile acestora sunt tot mai mari, de la an la an, si de aceea primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa investesti in aspiratoare profesionale. Nu este deloc o exagerare, si ai parte de numeroase avantaje: sunt stable, sigure, usor de manevrat si intretinut, nu au nevoie de un spatiu mare pentru a fi depozitate, au o putere ridicata de aspirare si nu sunt nici chiar atat de scumpe pe cat ai crede la prima vedere

Cele mai bune produse!

Pentru toaletele din camerele clientilor, ale personalului, dar si cele din sala de mese sau restaurant, ai nevoie de cele mai bune produse Tork, care sa le ofere acestora nu doar igienizarea perfecta, dar si confortul de care au nevoie. Cele care nu trebuie sa-ti lipseasca sunt fie dispensere Tork, sau dozatoare de sapun profesionale. Ai grija ca hotelul tau sa fie dotat cu tot ce este mai bun in domeniu, si nimic sa nu iti lipseasca: dezinfectant, dosatoare de sapun lichid, prosoape din hartie, servetele pentru la masa, odorizante de camera, dezinfectant si nu numai. Nu uita nici de uscatoarele pentru par si pentru maini, foarte apreciate de toti clientii.

Curatenie perfecta!

Intr-un hotel bun, nu exista timpi morti. De aceea trebuie sa alegi cele mai eficiente metode pentru realizarea curateniei, aparatura de ultima generatie, si nu uita nici de calitatea produselor pe care le folosesti. Chiar daca timpul pe care il are la dispozitie este limitat, personalul insarcinat cu curatenia trebuie foarte bine instruit, pregatit, iar produsele pe care le folosesc sa nu atace suprafetele, sau sa produca neplaceri clientilor: alergii sau afectiuni cutanate. Din fericire, ai la dispozitie acum tot felul de detergenti eficienti, chiar si naturali, pentru ca nimeni sa nu aiba de suferit.

Echipamente profesioniste

Este de sine inteles ca pentru o curatenie exemplara este nevoie si de echipamente profesioniste. De aceea, aspiratoarele profesionale, masinile de spalat vase si rufe, uscatoarele, aparatul de spalat geamuri, nu trebuie sa-ti lipseasca. Sunt foarte eficiente si te ajuta sa pastrezi nu doar o curatenie perfecta, ci si un mediu sanatos.
La un simplu songaj de opinie, majoritatea respondentilor au afirmat ca pe primul loc in ceea ce priveste alegerea unui hotel este curatenia, urmata de pret, serviciile oferite si atractiile turistice ale zonei. Da, este adevarat, zona poate sa fie perfecta, serviciile oferite ireprosabile, dar parca tot mai mult conteaza o camera stralucind de curatenie, nu-i asa?

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top