Diverse

Curatenie la superlativ

Niciodata nu este usor sa tii o casa curata, insa atunci cand vine vorba despre o companie cu 200 de angajatii lucrurile sunt si mai complicate. Asta am inteles in momentul in care am inceput sa ma ocup de administrarea unei corporatii din oras, unde se lucra zilnic, de dimineata pana seara. Mi-am dat seama ca daca in propria locuinta mai poti sa stabilesti niste reguli pentru curateniesi cu un numar mic de propduse casa va fi curata, intr-o firma totul era diferit. Baile trebuie curatate aproape tot timpul, locul unde se serveste masa dezinfectat de cateva ori pe zi, seara trebuie luat fiecare birou, hol si lift si lustruite incat sa straluceasca. Insa, ajutorul nu a intarziat sa apara. La nici o saptamana dupa ce am preluat aceasta responsabilitate, am oferit cladirii si angajatilor cei mai buni detergenti profesionali pentru o curatenie ca la carte.

Am avut sansa de a descoperi magazinul online Sanito.ro. Acesta este un magazin pentru profesionisti, cu o vechime de peste 13 ani in domeniul produselor pentru curatenie. Cei 20000 de clienti sunt cea mai buna marturie a serviciilor impecabile si al produselor de clasa. Pe site sunt disponibli detergenti HoReCa, detergenti pentru dezinfectare, pentru uzul casnic si accesorii folosite pentru curatenie. Vazand ca aprovizioneaza institutii de stat, spitale, restaurante si multe alte companii, am decis ca este cea mai buna alegere pentru curatenia din firma unde lucrez. Asa ca, am facut comanda de detergenti si mopuri profesionale si am pus oamenii la treaba. Cladirea s-a luminat inca din prima zi. Curatenia nu a mai fost o porblema si, folosind acesti detergenti, procesul a durat mai putin. Iata cateva produse comandate de la Sanito.ro:

 

  1. Pentru bai, folosesc Domestos 24H plus 5. Curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza tot ce inseamna grup sanitar. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea suprafetelor lavabile. Dezinfectarea se face in profunzime. Detergentul Domestos poate fi utilizat sub forma concentrata (specila pentru toaleta, canale de scurgere), sau diluat (pentru pardoseli, faianta, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile). Aceste detergent are o vascozitate ridicata si, dupa ce este trasa apa, continua sa distruga microbii. Se poate achizitiona la bidon 5 litri.

 

  1. Ponslim- XE- detergent universal dezinfectant, la 5 L de la Asevi. Este un detergent universal, concentrat si parfumat pentru curatarea tuturor tipirilor de pardoseli (mozaic, faianta, gresie, parchet, ceramica), precum si pentru curatarea suprafetelor dure (chiuvete, toalete, bai, etc.).Este eficient in industria alimentara, in locuri publice si in general in zone cu risc.

 

  1. Mop plat bbc, de 60 de cm si coada din aluminiu. Din acestea am cumparat cateva bucati pentru a avea cat mai multe. Acest tip de mop retine rapid murdaria si are putere mare de absorbtie. Mopul poate fi utilizat atat uscat, cat si umed. Acesta este perfect pentru curatarea tuturor tipurilor de suprafete. Mopul poate fi indepartat, cu usurinta, pentru a fi spalat. Este pretabil atat pentru uz casnic, cat si profesional. Dupa utilizare, se recomanda depozitarea in spatii ferite de umeazeala si lumina directa a soarelui. Serecomanda schimbarea mopului cat mai frecvent posibil (dupa 10-20 utilizari) pentru a evita acumularea de bacterii si microbi.

Acestea sunt o parte din produsele pe care le folosesc pentru a curata compania la care lucrez. Tu ce produse folosesti pentru curatenie?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top