Buna Ziua Iasi

De unde cumparam mobila?

De cate ori nu s-a intamplat sa doresti sa cumperi un anumit tip de mobila si sa nu il gasesti disponibil in magazinele din orasul tau. Cu siguranta, de multe ori ai facut compromisuri, insa in ziua de astazi numai este cazul, deoarece magazinul Mobilicasa.ro ofera mobila casa foarte buna la preturi pentru toate buzunarele.

Gama lor de mobila nu se opreste doar la mobila living sau mobila bucatarie, ci produse pentru fiecare coltisor al casei. Fie ca vrei sa amenajezi o camera de relaxare sau sa faci din balcon o mica terasa, Mobilicasa.ro iti ofera tot ce ai nevoie pe site-ul lor.

Initial am luat contact cu aceasta firma prin prisma unui prieten care s-a oferit sa ma ajute sa redecorez casa, iar cand i-am zis ca vreau sa arunc vechea mobila mi-a sugerat sa vizitez Mobilicasa.ro.

Nu am ezitat si I-am luat opinia in considerare. La scurt timp dupa ce mi-a sugerat site-ul, am fost foarte multumit de produsele vazute pe mobilicasa.ro, incat am si plasat o comanda.

Am cumparat un set de mobila baie, modelul Avery, deoarece vechiul mobilier era destul de demodat si foarte putin incapator.

Mobila de baie Avery este realizata din lemn cu oglinda, iar nuantele de crem sunt calde, relaxeaza ochiul si ofera confort vizual utilizatorului.

De asemenea, tot in aceeasi comanda am mai adaugat si modelul de biblioteca Amanda pentru living, deoarece mi-a placut foarte mult culoarea violet, in combinatie cu restul corpurilor albe. Consider ca sunt doua nuante moderne, la mare cautare, iar toti prietenii mei care au vazut schimbarea au avut doar cuvinte de lauda pentru alegerile mele.

De acum inainte, voi cumpara doar de la magazinul Mobilicasa.ro, deoarece este singurul loc de unde pot sa cumpar mobila fara sa regret banii pe care i-am investit.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top