Auto - Moto

Dacia Duster Offroad Experience, 17-19 septembrie

Dacia va organiza in luna iunie un eveniment de offroad in cele mai importante orase ale tarii, modelul Duster fiind personajul principal ce va putea fi testat pe un traseu improvizat de teren accidentat.
Dacia Duster Offroad Experience se va desfasura intre 17 si 19 septembrie la Iasi la Iulius Mall dupa programul vineri: 12:00 – 20:00, sambata: 12:00 – 20:00, duminica 12:00 – 20:00.
In cadrul evenimentului vor fi invitati si soferi profesionisti ce vor ghida pe cei pasionati sa testeze Dacia Duster pe unul din cele mai interesante trasee artificiale construite vreodata in Romania.
Pentru mai multe informatii si detalii despre evenimentul Dacia Duster Offroad Experience (1-4 iulie 2010), gasiti accesand forumul sitului automotorclub.com

[fblikebutton]


Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

 1. Mudster Romania

  October 31, 2014 at 3:39 pm

  Shop online Mudster – Modificari Dacia Duster
  De la 1 Septembrie va invitam sa comandati produsele comercializate de Mudster Romania prin intermediul magazinului online Mudster Shop:
  http : // shop . mudster. ro / ro

  Acceptam plata la livrare sau prin Paypal si majoritatea cardurilor bancare, livrarea se face prin curier DPD sau Posta Romana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top