Evenimente

Dan Bittman concertează pe 19 aprilie la Nuba Iași, într-o formulă acustică de excepție

Dan Bittman revine pe scena ieșeană într-un concert acustic alături de Marius Bațu. Fanii celor doi muzicieni de excepție se vor putea bucura de muzica lor într-un cadru intim și restrâns, cu participare limitată, în cadrul concertului susținut pe terasa restaurantului Nuba Palace pe 19 aprilie 2024, începând cu orele 21:00. Locația se află în zona cafenelelor din grădina Palas.

Solist al formației Holograf încă din 1985, Dan Bittman a devenit o voce inconfundabilă și o prezență iubită pe scenele românești. Prezentator de emisiuni pe micile ecrane, actor și compozitor, Dan este un reper al industriei de entertainment din țară. Blitz, Domino, Incognito, Acid și Iris sunt doar câteva din trupele în care artistul a activat înainte să se alăture formației Holograf și să-și dedice cariera muzicală alături de ei, în calitate de solist. Holograf este una dintre cele mai longevive trupe de rock din România, iubită de milioane de fani ce fac parte din cel puțin 3 generații.

Marius Bațu este și el la rândul lui o prezență istorică pe scenele rock și folk românești, cunoscut pentru grupul Poesis, Holograf, Pasărea Colibri, pentru colaborările cu Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Ovidiu Lipan Țăndărică, Compact și mulți alții.

Dan Bittman și Marius Bațu vor concerta pe 19 aprilie 2024, începând cu orele 21:00, la Nuba Palace (Str. Palas nr. 5D). Biletele vor putea fi achiziționate în seara evenimentului, de la intrarea în locație, iar acestea vor fi disponibile într-un număr limitat. Mai multe informații, precum și rezervările la eveniment se pot efectua telefonic, la 0755.827.827.

Restaurantul Nuba Palace este deschis din luna octombrie 2023 în zona grădinii Palas, iar în rândul publicului s-a remarcat atât prin design-ul contemporan, prin diversitatea și meniurilor de preparate culinare și băuturi, cât și prin ofertele disponibile la prânz. Evenimentele organizate de la deschidere și până în prezent au adus artiști români și străini, reinventând conceptul de „the dinner show” într-un format preferat al serilor de weekend.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top