Evenimente

De ce am ales Happy Kids Academy

Sunt un parinte obisnuit, cu un loc de munca de la 9 la 5 si timp putin la dispozitie. Acum ceva timp m-am mutat in orasul Craiova pentru a-i asigura celei mici un acces mai bun la scoala si, desigur, o educatie mult mai buna. Insa, in momentul in care am plecat din mica localitate aflata la 40 de km de Craiova, nu am luat in calcul un lucru. Daca acolo cea mica putea sa vina singura de la scoala si era si mama mea care avea grija de ea, cat timp eu faceam navetea, aici nu mai este nimeni. Nu am rude in oras in grija carora as putea sa o las pe fetita si cu atat mai mult pe cineva care sa o ia de la scoala. Desi institutia de invatamant unde invata fetita mea este una foarte buna, fiind si liceu, nu exista program step by step ca in alte parti. Acest lucru m-a determinat sa gasesc o alta solutie, cat mai repede posibil.

In prima saptamana de socala mi-am luat liber pentru a o lua pe cea mica de la ore si a gasi o optiune convenabila si, in primul rand, sigura. Vorbind cu o alta mamica, aceasta mi-a spus ca ea il are pe baietel inscris la Happy Kids Academy, un fel de scoala dupa scoala Craiova sau after school. Mi-a dat un numar de telefon si mi-a zis sa incerc acolo. Am mers numaidecat sa vad cu ce anume ma pot ajuta. Asa am ajuns in locatia acestui after school, unde am avut placuta surpriza sa intalnesc un personal etuziast si tanar, extrem de amabil si prietenos. Fiind cu cea mica, aceasta s-a “lipit” imediat de doamnele de acolo. “Semn bun!”, mi-am zis in gand.

Am fost invitata la o discutie unde mi s-a prezentat intocmai tot ceea ce presupune activitatea after school-ului. Happy Kids este ca o a doua casa pentru copiii ai caror parinti lucreaza si nu au cu cine sa isi lase micutii cat timp se afla la serivciu. Personalul de aici isi ia angajamentul, daca parintele doreste, de a-l lua pe copil de la scoala si a-l transporta, in cele mai sigure conditii, pana la locatia after school-ului. Se va servi o masa foarte bine echilibrata din punct de vedere al dietei ( totul este proaspat si cat se poate de potrivit pentru copii) apoi se va trece la efectuarea temelor pentru a doua zi. Insa asta nu este tot. Pe langa aceste activitati normale pe care cel mic trebuie sa le faca, Happy Kids asigura tot felul de cursui optionale, dar si puse la dispozitie in pretul taxei, ce ii vor ajuta pe micuti sa se dezvolte si sa se distreze in acelasi timp. Sunt disponibile cursuri de robotica, bune maniere, engleza, matematica, ateliere de creatie si multe alte lucruri pe care, altfel, eu nu as fi putut sa i le pun la dispozitie fetitei mele. Taxele nu sunt mari, ci sunt perfect normale pentru tot ce ofera Happy Kids Academy.

Nu am stat pe ganduri si am inscris-o pe cea mica aici. Acum nu imi fac griji pentru transport sau supraveghere, deoarece ca stiu ca fetita mea este pe cele mai sigure maini.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top