revelion iasi 2020
Stiri

De ce este Opel o marca potrivita pentru soferii din Iasi?

De ce este Opel o marca potrivita pentru soferii din Iasi?

Orasul Iasi, “capitala” si cel mai frumos oras din Moldova este un oras plin de viata, asta si datorita celor  peste 55 000 studenti care invata aici. In oras inca se mai poate circula decent, fata de Bucuresti sau Cluj, dar drumurile secundare sunt inca prost astfaltate. Din acest punct de vedere, m-am gandit sa va ofer cateva motive pentru care Opel este o masina potrivita pentru soferii din Iasi.

1. O masina ieftina de achizitionat

Desi in ultimii ani Opel incearca sa-si spele imaginea de masina low cost, prin design-uri mai indraznete, reuseste totusi sa pastreze pretul sub al concurentei. Spre exemplu un Opel astra 1.4 benzina model 2016, versiunea de baza pleaca de la 15 1000 euro, pe cand un VW Golf model 2016 este cu 2000 euro mai scump la o motorizare de 1.2 benzina.

2. Piese ieftine

Chiar daca studentii nu isi permit masini noi si la o masina second hand, mai trebuie inlocuite cateva piese, preturile sunt decente. Ca sa luam doar un exemplu la o cautare dupa “pompa ambreiaj Opel la pret mic” gasim preturi de la 200 lei. Atentie cand cautati piese Opel ieftine sa fie de la magazine specializate si sa primiti garantie pentru ca exista si multe piese de calitate indoielnica.

3. Design modern

Daca la Opel Astra Clasic, design-ul lasa de dorit, ultimele modele cum ar fi Opel Insignia arata intr-un mare fel. Chiar si noul Astra intoarce priviri pe strada si dupa cum am vazut mai sus, la un pret mai mic decat al concurentei. Deasemeni Opel Adam este o masina de luat in seama pentru categoria sa. O masina jucausa la un pret corect.

4. Usor de reparat

Fiind o marca accesibila si intalnita des pe strazile noastre, exista multe service-uri specializate pe Opel. Masinile nemtesti in general, sunt mai usor de reperat decat cele frantuzesti. Din acest considerent, exista si multe magazine de piese Opel. Recomandarea noastra este magazinul online AutoAtu.ro. Click aici pentru piese Opel pe AutoAtu.ro.

5. Trei modele pentru oras

Opel ofera in acest moment la vanzare 3 modele care se preteaza pentru soferii care conduc preponderent in oras. Este vorba de Opel Adam, Opel Corsa si chiar Opel Astra. Dintre toate Adam-ul pare a fi masina potrivita pentru un student care conduce prin Iasi si nu vrea sa dea mai mult de 13 000 euro pe o masina noua.

Clasicul Corsa este masina potrivita pentru studentul generos care vrea sa-si ia si colegii cu el la facultate si preturile sunt si aici relativ bune : incepand cu 11 180 euro pentru un Opel Corsa 1.2 benzina in 3 usi.

De ce este Opel o marca potrivita pentru soferii din Iasi?

Tu ce parere ai despre masinile Opel? Crezi ca sunt potrivite pentru orasul Iasi? Spune-ne si noua printr-un comentariu.

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Amdea

    May 24, 2016 at 7:20 am

    Ati fost vreodata la service-ul autorizat Opel din Iasi (pe la Letcani, Ande Motors parca se cheama)? Nu va recomand!!!! Masinile Opel sunt ok, service-ul…. e jaleee!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top