revelion iasi 2020
Stiri

Hertz România Rent a Car deschide un birou în Iași

Hertz România deschide un birou în Iași, estimând creșteri în regiunea istorică a Moldovei în următorii aniHertz România, liderul pieței de rent-a-car și unul dintre jucătorii cu cea mai rapidă creștere pe piața de leasing operațional, anunță deschiderea primului birou din regiunea Moldovei, în orașul Iași.
Localizat în centrul orașului, în Piața Unirii nr. 6, biroul va oferi clienților din Iași și din regiune servicii de închiriere de mașini pe termen scurt și de leasing operațional, asigurând mobilitate turiștilor, dar și companiilor din zonă.

Hertz România deschide un birou în Iași, estimând creșteri în regiunea istorică a Moldovei în următorii ani

• Liderul pieței de rent-a-car a deschis al optulea birou din România, în Iași
• Sediul este prima prezență oficială a Hertz în regiunea Moldovei
• Hertz oferă servicii și pentru cei care călătoresc în Iași prin intermediul serviciului de închiriere mașini de la Terminalul T3, zona sosiri.

Hertz România deschide un birou în Iași, estimând creșteri în regiunea istorică a Moldovei în următorii ani

“Avem motive importante să considerăm că orașul Iași și întreaga regiune a Moldovei se vor dezvolta în următorii ani datorită turismului în continuă creștere, dar și datorită investițiilor din partea companiilor locale și internaționale. Amazon este doar una dintre marile companii care a făcut recent investiții în această zonă și se estimează că tendița va continua cu alți investitori similari. Deschidem acest birou pentru a ne îmbunătăți prezența în România pe piața de rent-a-car, dar și pentru a oferi serviciile de leasing operațional clienților din Iași și din împrejurimi”, a declarat George Asimakis, Country Manager, Hertz România.

Biroul din Iași va oferi servicii și celor care călătoresc în Iași, direct din cadrul aeroportului, zona sosiri, terminalul T3.

Compania este prezentă în România în București, unde se află sediul central, Constanța, dar și în cinci aeroporturi importante: Otopeni, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Mihail Kogălniceanu (județul Constanța).

Despre Hertz Lease

Hertz Lease (Autotechnica Fleet Services SRL) a fost înființată în România la începutul anului 2007, iar într-o perioadă scurtă de timp a reușit să devină un jucător important pe piaţa de Leasing Operaţional şi Management de Flotă.
Hertz Lease este o subsidiară a companiei Autohellas ATEE, o companie deținută de Th. Vassilakis Group, care deține și francizele Hertz Rent a Car și Leasing pentru Bulgaria, Cipru, Serbia, Muntenegru, Croația și Ucraina.

Autohellas ATEE este lider pe piață în Grecia, deținând această poziție de un timp îndelungat, cu ajutorul flotei de 30.000 de unități.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top