Diverse

De ce Fabrica de Firme?

Cand faci parte din lumea afacerilor, de orice fel, cu siguranta te-ai lovit de birocratie si de cozile interminabile de la institutiile statului. Multa lume crede ca a fi patron sau a administra o firma iti ofera numai timp liber si banii curg ca dintr-un izvor nesecat. Insa, nu este deloc asa. Este multa responsabilitate fata de afacere in sine dar si fata de tine si de oamenii cu care lucrezi, in cazul in care ai si angajati. Multitudinea de acte necesare pentru absolut orice actiune pentru firma, ne da, adesea batai de cap. Se pierde mult timp, se sta la cozi interminabile si cate si mai cate. Sa nu mai vorbim de cat de mult ne zapacesc functionarii de la ghisee cu actele, formularele, semnaturile si stampilele. De multe ori, multi renunta la a-si mai deschide o firma.

In afara de alergatura de la inceput, dupa aceea incep controale peste controale si uite asa fug toti antreprenorii de aici. Insa, exista cineva care ne poate ajuta sa rezolvam macar o parte din problemele legate de birocratie.

Este vorba despre Fabrica de Firme. Echipa de la Fabrica de Firme este formata din specialisti in asistenta juridica, cu o vasta experienta in mai multe ramuri ale mediului business. Astfel, serviciile echipei acopera domeniul comercial, contabil, juridic si cel al proprietatii intelectuale. Rezolvarea fiecarui dosar in parte se face prompt si rapid. Au o activitate neintrerupta din anul 2010 si au rezolvat, fara probleme orice dosar ce tinea de deschidere punct de lucru sau suspendare activitate firma ori inregistrare marca OSIM.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul lor. Acolo au o gramada de informatii despre absolut fiecare procedura in parte. De exemplu, daca doriti sa stiti ce acte necesare infiintare firma SRL va trebuie, pe pagina lor veti gasi lista completa. Daca doriti sa nu mai pierdeti timp si bani, ii puteti contacta si se vor ocupa, contra unui onorariu mai mult decat decent, de absolut tot, astfel incat dumneavoastra va puteti rezolva si alte probleme. Fabrica de Firme este, la ora actuala, una din cele mai recomadnate echipe pentru antreprenori, din Romania.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top