concept trei iasi
Diverse

Organismul iti joaca feste, cand preludiul dureaza prea mult

O adori, o vrei, dorinta ta suprema este sa o aduci pe culmile fericirii!

Pentru ea te-ai documentat intens, cum sa te porti in pat sa ii oferi o cascada de placere, sa ii citesti satisfactia pe chipul ei frumos. Ai pregatit o cina romantica, ai presarat petale de trandafir pe lenjeria 3 d din bumbac satinat, ai pregatit cupa cu sampanie si capsunile cu frisca si ai comandat ceva produse din sex shop

Asta inseamna ca ai facut tot ce tine de tine pentru o noapte de neuitat si ca te vei stradui sa fie toate noptile la fel, chiar si cele in care, ca un barbat atat de atent si iubitor o vei pregati pe ea neglijandu-te pe tine…

Te-ai gandit la ea in primul rand si la preludiu, cand ai ales vibratoare lovense

Inhibitiile nu isi au rostul intre doi parteneri de cursa lunga, intre iubiti sau intre sot si sotie. Veti ajunge impreuna la un nivel de intimitate care va va permite sa va priviti fara jena, sa va atingeti reciproc, sa va pregatiti pentru momentele intime. Cu vibratorul poti face minuni fiindca esti tandru, vrei ca ea sa te invite la festin si nu vrei sa bruschezi intrarea in trupul ei gingas.

Esti atent cu fiecare particica a trupului ei perfect, o sorbi din priviri si o atingi cu mainile dornice, ca ea innebunita de dorinta sa te implore!

Fii pregatit pentru acele momente fericite ca experienta sa nu fie ratata! Ocupandu-te intens de ea, admirand-o in toata splendoarea este posibil ca partea cea mai importanta a corpului tau pe care si ea o vrea, sa te tradeze.

Comanda din acelasi magazin produse garantate pentru marire penis  sa fii performant si sa nu produci deziluzii.

Sunt produse testate, care nu costa o avere si nu au efecte negative asupra organismului. Titan gel determina o marire cu cativa centimetri, daca este folosit in mod regulat, dar cel mai bun lucru este acela ca produce o noua erectie imediat dupa ejaculare.

Discutand deschis, cand un barbat doreste atat de mult o femeie, poate ejacula prematur si frustrarile apar de ambele parti. El se considera vinovat ca nu a condus-o barbateste pe culmile placerii, ea crede ca toate clipele intime se vor derula la fel.

Avand gelul la indemana problema se rezolva rapid si cu putina indemanare si magie este posibil ca ea sa nu realizeze ce anume ai folosit de esti pregatit pentru reluarea partidei de amor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top