Buna Ziua Iasi

De ce sa alegi un gazon artificial pentru terenurile multisport

Acoperirea cu gazon artificial exterior este din ce in ce mai des utilizata pe terenurile mixte, permitand utilizarea intensiva a suprafetei in toate conditiile meteorologice. Indiferent de anotimpul anului, parametrii unei suprafete cu iarba artificiala nu se schimba si este o solutie ideala atat pentru terenurile scolare, cat si pentru terenurile de pregatire profesionala.

Amenajare

Un gazon multisport este gazonul care poate fi folosit atat pentru amenajarea unui teren de sport (fotbal, tenis, handbal, volei), cat si pentru amenajarea unui teren de sport multifunctional cu mai multe terenuri incluse.

Care sunt motivele sa alegi gazon artificial?

Gazonul artificial se poate dovedi mai ieftin de intretinut in timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca iarba naturala devine costisitoare atunci cand se adauga costul ingrasamintelor, pesticidelor, foarfecelor de gazon, furtunurilor, strimmerilor, greblelor, masinilor de tuns iarba, apei si furajelor necesare pentru intretinerea acesteia. Acest lucru il face mult mai rentabil decat iarba reala pe toata durata sa de viata.

Aspectul ierbii sintetice s-a imbunatatit considerabil in timp si multe suprafete superioare au un aspect natural foarte convingator. In ziua de astazi este foarte usor sa gasesti gazon artificial multisport care sa te satisfaca din toate punctele de vedere: financiar, ergonomic si vizual.

Iarba artificiala ar putea fi, de asemenea, foarte benefica pentru persoanele cu stiluri de viata ocupate, deoarece necesita intretinere putina sau deloc. Gazonul sintetic este alegerea perfecta, deoarece nu trebuie intretinut pentru a pastra aspectul sau atragator.

Iarba artificiala este foarte potrivita pentru copii dar si jucatorii de toate varstele. Este lipsita de mizerie, moale si amortizata, atat de perfect pentru un teren multifunctional grozav!

Gazonul artificial poate fi folosit indiferent de vreme. De exemplu, in sport, jucatorii nu trebui sa fie afectati de vremea de afara, chiar de plou sau ninge. La caldura, iarba artificiala nu va muri sau va deveni deshidratata ca iarba naturala. Iarba artificiala ofera clientilor o mare varietate de culori, lungime, densitate, textura, fire si optiuni de design si implutura.

Iarba artificiala este extrem de versatila. Nu numai ca arata uimitor, dar este si foate rezistenta si necesita intretinere minima (o periere constanta). Iarba artificiala nu se va decolora in lumina soarelui si isi va mentine culoarea verde vibranta pentru mult timp.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top