Stiri

De ce să apelezi la PANDORAMA atunci când vine vorba de decorațiuni interioare

Ideea de a crea PANDORAMA a venit din pasiune și din iubire pentru frumos. Mereu mi-a placut să creez diverse decorațiuni, dar cel mai mult mi-a placut idea de a avea lucruri unicate și personalizate.

Acum că am pornit pe acest drum al antreprenorilor și vă marturisesc că nimic nu mă face să zâmbesc și să fiu mai fericită decât atunci când îmi văd clienții mulțumiți de produsele comandate sau de spațiile amenajate.

Atunci când realizăm un produs sau o decorațiune în atelierul nostru de creație, primul gând care ne trece prin minte este că am lăsat ceva în urmă, am creat ceva care va râmâne, cum imi place mie să spun: am livrat FERICIRE și ZÂMBETE prin ARTA.

Ce face mai exact PANDORAMA?

Proiecteaza visele clienților de pe hârtie în realitate, personalizează fiecare spațiu în funcție de cerințele clienților și oferă posibilități infinite de creație. Realizează diverse decorațiuni inclusiv pereți din licheni stabilizați pentru a da viață oricărui spațiu, astfel încât liniștea naturii să domine chiar și în interior.

Oferă soluții de design variate, întrucat echipa PANDORAMA este formată din designeri, atrași de natură și bineînțeles de design-ul interior.

Oferă idei de cadouri indiferent de ocazie și sărbatori care se pot personaliza cu diverse mesaje.

Luam fiecare proiect ca o provocare. De fiecare dată vrem să devenim mai buni în ceea ce facem.

Dacă vrei să colaborezi cu o echipă creativă care pune multă pasiune în ceea ce face PANDORAMA este ceea ce cauți. Aruncă o privire și pe site-ul nostru www.pandorama.ro poate te putem inspira în proiectele viitoare.

Contact Pandorama:

www.pandorama.ro
Telefon: 0745 787 901
email: office@pandorama.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top