Stiri

De ce sa investesti intr-un seif?

Multe persoane prefera sa isi pastreze bunurile in completa siguranta. Asadar, prima varianta a acestora este sa gaseasca diferite ascunzatori prin locuinta. Totusi, nu este indicat sa faci acest lucru, din cauza faptului ca aceste spatii nu sunt inchise, se pot prafui foarte usor, iar in consecinta bunurile tale se vor deteriora mult mai repede. Cea mai buna solutie este sa investesti intr-un seif, pe care sa il pozitionezi intr-una dintre camerele tale. In acest articol iti vom prezenta cateva motive pentru care sa investesti in propriul seif, astfel incat sa oferi protectie 100% obiectelor tale pretioase:

Materialele rezistente

Toate seifurile sunt confectionate din materiale extrem de rezistente, care nu se vor deteriora in momentul in care este aplicata forta fizica (lovire sau trantire) sau alti factori externi (focul sau apa). Astfel, in momentul in care vei inchide usa seifului, vei putea fi sigur ca toate obiectele din interior sunt in completa siguranta.

In ceea ce priveste sistemul de inchidere, acesta este, totodata, realizat din materiale dure, greu de distrus. Printre aceste materiale se numara metalul, cuprul si cauciucul de inalta calitate. De cele mai multe ori, sistemul este incorporat in usa seifului, fiind foarte dificil de accesat. Daca nu stii de unde sa achizitionezi un astfel de produs, poti accesa lista larga si variata de aici.

Dimensiuni variate

Poti achizitiona seifuri de diferite dimensiuni, in functiile de necesitatile tale. Asadar, daca detii obiecte de mici dimensiuni sau chiar sume mari de bani, este recomandat sa iti achizitionezi un seif mic, pe care il poti pozitiona in dormitorul tau. Totusi, daca detii obiecte de mari dimensiuni, poti achizitiona un seif mai mare, pe care il poti introduce in perete sau chiar la baza unuia dintre dulapuri. In acest mod vei facilita accesul la seif, iar toate obiectele tale vor fi pastrate in siguranta, indiferent de dimensiunile acestora.

Inchidere sigura

Sistemul de inchidere poate diferi de la un produs la altul. Astfel, pe piata exista seifuri care au inchiderea automatizata (prin cod) sau inchidere manuala (cu cheie). In functie de preferintele tale, poti alege produsul care ti se potriveste cel mai bine, datorita faptului ca ambele sunt la fel de sigure.

In ceea ce priveste inchiderea automata, aceasta poate fi foarte usor de folosit. Pe usa seifului vei putea observa un sistem cu taste, unde vei putea introduce codul. Poti introduce doar un singur cod, format din mai multe cifre, aceasta fiind singura modalitate de a declansa sistemul si de a deschide usa seifului. Totusi, trebuie sa fii sigur ca vei retine acest cod, datorita faptului ca resetarea sistemului poate fi dificila. De altfel, in momentul in care ai uitat codul, nu vei putea forta usa seifului pentru a deschide si nici nu vei putea deteriora sistemul, datorita faptului ca acesta este confectionat din materiale extrem de rezistente.

In cazul seifurilor cu inchidere manuala, acestea prezinta aceleasi caracteristici ca si seifurile cu inchidere automata. Vei primi un set de chei pentru a deschide usa, insa, in cazul in care le vei pierde, vei obtine o copie extrem de dificil.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top