Diverse

De la o afacere clandestina, la infiintare firme Bucuresti

Totul a inceput de la doua pasiuni ale lui Bogdan: cea de a conduce si de a relationa cu clientii sai. Bogdan este un tip ok, amabil, care conduce preventiv si stie sa atraga prin amabilitatea sa.

El stie sa se poarte si sa isi ajusteze comportamentul in functie de varsta clientilor sai si statutul social. Cu ce se ocupa pana mai ieri, tanarul? Facea taximetrie clandestina si avea clienti din belsug datorita firii sale.

Bogdan cunoaste orasul pe de rost si te duce in doi timpi si trei, plus ca are regulile sale care fidelizeaza:

-te asteapta cat ai nevoie, fara sa taxeze si stationarea. Daca iei un taxi, platesti stationarea de te ustura la buzunar

-face comisioane pentru clientii sai, adica el coboara repede din masina, mai ales daca persoana este mai in varsta si coboara mai greu si ii cumpara ce are nevoie, aducandu-i corect bonul si restul.

Asa, a reusit el sa aiba curse carora sa nu le faca fata si din nefericre, l-a prins politia si i-a dat mai multe amenzi.

Unor colegi le-a luat si numarul la masina si au primit amenzi astronomice. Cum este o fire intreprinzatoare, nu mica mi-a fost mirarea, cand l-am vazut pe Bogdan intr-o zi ca isi pusese pe masina inscriptia TAXI. Reusise sa isi infiinteze propria firma, adica sa intre in legalitate.

Discut cu el ore intregi si ma bucur pentru realizarea sa:

-De-ai sti cat ma bucur pentru tine, ca acum nu mai esti nevoit sa te feresti, ii spun deschis!

-Doamna, nu as fi reusit, daca nu aflam de firma ce se ocupa de infiintare firme Bucuresti la preturi rezonabile.

Lasati-ma sa va povestesc! Probabil va mirati, cum reusesc cu toate, mai ales ca nu mi-a placut sa invat. Cum ma descurc sa am si angajati, sa fac si contabilitatea la timp, sa stabilesc salariile corect, dar in spatele meu se afla echipa de la Adisaf.ro. Ei au obtinut avizele de la toate institutiile statului, ei m-au consiliat si mi-au prezentat planul de afaceri, ei mi-au gasit sediul in Bucuresti. Da, am un dispecerat, fiindca stiti cum sunau telefoanele si cand lucram clandestin. Tot ei m-au ajutat sa selectez soferii, punand la punct testele si sa imi fac publicitate pe internet.

-Iti doresc succes, Bogdan!

-Sunt extrem de multumit ca am intrat in legalitate si nu mai fug de politie riscand in acest fel sa fac un accident. Toate imi merg din plin, de cand colaborez cu Adisaf.ro, fiindca i-am rugat sa se ocupe si de administrarea sediului firmei. Nu trebuie sa mai alerg dupa mesteri, cand se strica instalatia de la baie sau se ard becurile din cauza instalatiei electrice.

-Ma bucur ca iti place ceea ce faci si mai ales ca nu stai acasa, ci faci si tu taximetrie, dragul meu! Stiu ca acesta era visul tau.

-Vreau sa va mai spun ca lucrez dupa aceleasi principii, fiindca am intrat in legalitate, dar nu vreau sa imi dazamagesc clientii. Asa ca, daca aveti nevoie la farmacie, fiindca ati uitat sa luati medicamente vecinilor si parintilor, cum faceti de obicei, opresc in prima parcare si va astept sau ma duc eu si va aduc bonul si restul.

Bogdan este nascut sa faca afaceri, fiindca stie sa isi satisfaca partenerii. Este zambaret si vorbeste frumos, oricat ar fi de suparat, se poarta ca un lord cu oamenii din masina lui. Nu fumeaza ca altii in masina, fiindca este a lui, de fapt nu fumeaza deloc si se intereseaza, daca oaspetii sai se simt bine.

Muzica pune numai dupa ce intreaba si la fel procedeaza cu geamurile pe care le deschide si cu conversatia. Bogdan vorbeste numai daca persoana pe care o duce cu masina unde are nevoie are chef de conversatie.

Ma bucur pentru ca a avut curaj sa intre in legalitate, mai ales ca are doi baietei frumosi si ma gandesc ca de indata ce vor creste si vor obtine permis de conducere, vor fi implicati si ei in afacerea familiei.

Nu stiu de ce se simte complexat ca ii lipsesc studiile, fiindca este premiant la scoala vietii si acesta este cel mai important lucru.

Cu Adisaf.ro incepe povestea succesului, deci ai curaj si tu, cititorule si solicita-le ajutorul la infiintarea unei firme care sa te reprezinte!

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top