Diverse

Arta de a lucra in curatenie

De multe ori, salariatul are atat de multe sarcini pe cap, incat nu mai are timp sa faca si curatenie la locul de munca. Sa luam ca exemplu croitoresele. Au norma la croit, la calcat, la cusut, iar de modul in care isi indeplinesc sarcinile depind salariile lor. Cand sa mai curete podelele si sa stearga geamurile? In aer plutesc mii de scame minuscule si praf si tocmai de la aceste surse de mizerie se capata bolile profesionale.

Scamele acestea si praful pot intra pe caile respiratorii, in ochi sau in urechi. Patronii care isi respecta angajatii solicita servicii spalare si curatare hale industriale de la cea mai buna firma de profil, Curatart.ro. Harnicii operatori de curatenie de la acesta firma de renume se deplaseaza unde este nevoie de ei si actioneaza rapid sa lase in urma curat luna.

De fapt nu este cinstit ca muncitori specializati in prelucrarea lemnului sau in industria textila sa fie pusi sa isi faca ordine temeinic la locul de munca, punandu-li-se la dispozitie echipamente clasice: mop, carpe si solutii de sters podeaua obisnuite.

Intr-un atelier de mobila, pe jos pot fi pete de lac si de vopsea care ies cu aparate speciale si detergenti foarte buni. Geamurile inalte necesita si ele spalare, iar croitorii neobinuiti cu inaltimea pot cadea sau pot sparge geamurile.

Patronul ar trebui sa le daruiasca angajatilor lunar spatii curate 100% fiindca starea de spirit creste productivitatea. Orice om este deranjat sa vada dezordine in jurul lui, fiindca se simte direct amenintat de mizerie. Sunt oameni care la casele lor nu pot lucra, daca nu au curat.
Echipa de la Curatart.ro este harnica si nu impiedica procesul productiv fiindca poate finaliza curatenia generala a unei hale in cateva ore.

Specialistii in curatenie de aici sunt capabili sa curete si mochetele lipite din birouri si scaunele tapitate sau canapelele.
Ii vezi oriunde la lucru: prin malluri, prin farmacii, supermarketur, gari si autogari. Portofoliul bogat si alcatuit din clienti importanti si pretentiosi demonstreaza faptul ca sunt cei mai buni din acest domeniu de activitate. I-am ales fiindca am vazut ca Autoritatea Nationala

Pentru Protectia Consumatorilor le-a solicitat serviciile si evaluarile au fost la superlativ.
Indiferent unde aveti de facut curat: intr-o pivnita, intr-un restaurant dupa o nunta, intr-o scoala sau intr-un depozit de legume fructe chemati-i cu toata increderea si nu veti fi dezamagiti!

Angajatorul le poate face cadou salariatilor hale si ateliere curate sa vina cu drag la serviciu si sa nu cada in depresie la vederea podelelor cenusii si a geamurilor cu pete la revenirea la munca dupa sarbatori.

Un lucru este cert, curatenia este necesara, desi este foarte greu de facut. Daca exista oameni specializati, care stiu exact cum sa curete in ordine o suprafata si dispun si de aparate si consumabile de calitate premium, de ce sa nu le solicitati serviciile, mai ales ca preturile nu sunt deloc mari.

Scapati astfel de toata harababura din casa sau din halele industriale si puteti sa va intoarceti la sfarsit, sa luati in primire lucrarea respectiva.
Fara stres, fara efort, aveti spatii perfect curate in cateva ore.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top