Evenimente

De Valentine’s Day 2014, Palas Mall te trimite la New York si la Roma

În luna iubirii, Palas Mall a pregătit o săptămână dedicată îndrăgostiţilor, cu premii fabuloase, concursuri haioase şi un concert incendiar. De Valentine’s Day, destinaţia cosmopolită de shopping şi petrecere a timpului liber îi invită pe ieşeni şi nu numai să combine pasiunea pentru cumpărături cu cele mai frumoase sentimente şi pot câştiga o vacanţă de vis în New York sau Roma.
În perioada 7 – 14 februarie 2014, toţi clienţii Palas Mall care fac cumpărături de minimum 150 de lei din colecţiile brandurilor preferate vor participa la tombola iubirii. Cel mai norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur de şase zile, pentru el şi jumătatea sa, în cea mai fascinantă metropolă a lumii, New York.

Amorezii vor putea să îşi celebreze dragostea dincolo de Oceanul Atlantic, într-unul dintre cele mai atractive oraşe turistice din Statele Unite ale Americii.

Zilnic, primii 250 de clienţi care depăşesc cuantumul de 150 de lei în periplul lor prin magazinele Palas Mall vor fi răsfăţaţi cu premii pe măsura iubirii lor. Aceştia îşi vor putea măsura sentimentele la Centrele Info, cu ajutorul „iubimetrului”, o aplicaţie touchscreen care „scanează” amprenta dragostei, şi vor fi recompensaţi cu vouchere de cumpărături, invitaţii la patinoar, băuturi energizante, articole sportive şi multe altele.

Distracţia continuă la Palas Mall cu un concurs dedicat îndrăgostiţilor, „Până unde aş merge pentru tine?”. Toţi curajoşii îşi vor putea demonstra iubirea pentru perechea lor pe cele trei benzi de alergare din spaţiul special amenajat în Atrium. Înscrierile se fac la Centrele Info, în cele şapte zile de desfăşurare a campaniei. Fiecare kilometru parcurs va fi premiat instant, iar cel care stabileşte recordul zilei va intra în marea finală, de pe 14 februarie, ora 17.00. Campionul dragostei va câştiga un city break la Roma, capitala romantismului, alături de persoana iubită.

De Valentine’s Day, dragostea va pluti în aer la Palas Mall. De la ora 19.00, o nouă surpriză îi aşteaptă pe îndrăgostiţi în Atrium. Trupa Taxi va cânta pentru toţi cei care vor să îşi sărbătorească iubirea, oferindu-le cele mai frumoase melodii din repertoriu.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top