Evenimente

Decorati casa folosind spoturi led de calitate pentru un iluminat perfect

Luminozitatea in interiorul locuintei este extrem de importanta, deoarece aceasta ne poate afecta starea de spirit, dar si vederea. Cei care doresc sa detina control absolut asupra calitatii de lumina intr-o incapere, pot utilizat sporturi led care pot fi setate si reglate pentru a obtine luminozitatea corecta, fie pentru citit sau pentru  relaxare.

Site-ul magazinului gavros.ro ofera o gama vasta de spoturi led de la care clientii se pot aproviziona cu cele mai bune produse. Deseori aceste spoturi led sunt amplasate in arcade care conecteaza holuri de camere principale sau in plafonul tavanului. Odata instalate sunt conectate la un intrerupator care controleaza si nivelul de luminozitate.

In ultimii ani, spoturile cu LED-uri au devenit sursa de iluminare preferata de foarte multa lume. Spoturile cu LED-uri sunt rentabile, au o gama mai larga de aplicatii, si pot fi interioare si exterioare.

Spoturile cu LED cu actionare DC de joasa tensiune: o incarcatura de interferente mici, slabe, iar avantajele utilizarii cerintelor de mediu sunt mai mici.

Spoturile cu LED pot controla mai bine compozitia spectrala a luminii, care poate fi bine utilizata in muzee si expozitii de iluminat local sau de accent.

Spoturile Led sunt surse de iluminat care emana o concentratie luminoasa puternica intr-un singur punct. De aceea, reprezinta alegerea multor designeri de interior pentru a pune in evidenta anumite aspecte ale casei sau pentru arcade care conecteaza doua incaperi .

Timpul de raspuns al spoturilor LED este foarte rapid: la nivelul microsecundei, atata timp cat comutatorul este deschis, se va aprinde in curand, nu exista intarziere si nu palpaie.

Energia spoturilor cu LED, a luminii emise este foarte concentrata: concentrata intr-o fereastra cu lungime de unda mai mica, cu puritate ridicata.

Durata de viata foarte lunga este in general, intre 50.000-100.000 de ore, deoarece LED-ul este un dispozitiv semiconductor, chiar si comutare frecventa, nu va afecta durata de viata.

Acestea ofera o buna protectie a mediului. Spoturile cu LED-uri din procesul de productie nu adauga „Mercur”, sunt realizate fara carcasa de sticla, rezistenta la impact, au rezistenta la soc, sunt incasabile, usor de transportat si foarte ecologice. De aceea fac perte din ceea ce numim „energie verde”.

Spoturile cu LED sunt ideale pentru economisirea energiei: Spoturile cu LED sunt aproape toate concentrate in spectrul luminii vizibile, eficienta luminoasa este de pana la 80 ~ 90%. Majoritatea oamenilor cred ca becurile cu economie de energie pot economisi energie 4/5 si asta este o initiativa excelenta, dar si spoturile cu economie de energie reflectoare cu LED economisesc decat 1/4 din energie, ceea ce reprezinta o sursa solida de lumina.

Avantajele spoturilor LED:

Eficient din punct de vedere energetic: lumina spotului LED cu acelasi consum de energie consuma doar 10% din energie decat cea a luminilor incandescente. Economiseste mai multa energie.

Durata lunga de viata: spoturile cu LED-uri pot functiona cu 50.000 de ore, ceea ce este mai mult decat lampile fluorescente sau lampile incandescente.

Dimmerul nu este unic pentru luminile incandescente. Lumina spoturilor cu LED are, de asemenea, un estompator pentru functia de schimbare a luminozitatii. Daca lumina capata o intensitate mai slaba, atunci nuanta sa va deveni rosie. Dar spoturile nu au acest tip de problema. Poate estompa intensitatea luminii fara a afecta calitatea.

Durata de viata a luminilor spot este calculata numai atunci cand lumina este alimentata. Indiferent de cate ori porniti si opriti lumina, aceasta nu are niciun efect asupra duratei de viata a luminii.

Culori bogate: Exista alb, alb cald, rosu, verde, albastru si alte culori. Fie ca este pentru decorarea casei sau pentru iluminatul din aer liber, luminile spot sunt o alegere buna.

Emisie redusa de caldura: Luminile spot emit caldura redusa in timpul lucrului. Poate functiona mult timp fara transformator.

LED-urile sunt capabile sa emita un nivel extrem de ridicat de luminozitate. De aceea, puterea nu mai este o masurare viabila a luminozitatii – in schimb, uitati-va la iesirea lumenului unui bec atunci cand treceti la LED-uri sau la alta iluminare eficienta din punct de vedere energetic. Aruncati o privire la modul in care LED-urile se compara cu becurile incandescente si cu becurile CFL.

Becurile cu incandescenta necesita geluri sau filtre pentru a crea diferite culori si nuante de lumina. Pe de alta parte, LED-urile ofera o gama larga de culori si temperaturi ale culorilor, fara a utiliza geluri sau filtre, care se pot arde sau se pot estompa in timp. Cu LED-uri, dioda reala (sau acoperirea cu fosfor) este modificata pentru a modifica culoarea luminii emise, astfel incat puteti avea incredere ca va ramane aceeasi nuanta pana la sfarsitul duratei sale de viata. Spoturile LED au avantajul unei durabilitati mai mari, aspect elegant, sunt disponibile in variante de putere de pana la 30W in timp ce becurile LED tip spot au maxim 8-10W si dimensiuni standard. Totusi, costul unui spot cu LED este mai ridicat decat al unui spot cu bec LED.

Modelul Spot Led Incastrat Patrat / Rotund 3W – Mat Chrome (Selectati Model) este un produs excelent fie pentru apartament sau casa/vila, deoarece este compact si se poate implementa cu usurinta in orice situatie de decor.

In general, locuintele care beneficiaza de spoturi cu LED sunt mai aspectuoase si ofera o luminozitate mai placuta. LED-urile cresc si valoarea locuintei in cazul in care este scoasa la vanzare. Datorita faptului ca si sporturile LED reprezinta o imbunatatire, acestea pot creste pretul unei locuintei in mod considerabil mai ales daca locuinta este realizata dupa un tipar modern. Spoturile LED sunt investitii foarte bune atat pentru locuintele personale, cat si pentru interiorul locurilor publice precum baruri, terase, restaurante, magazine, etc.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top