rent a car iasi iasi
Stiri

Despre camerele video pentru masini

Despre camerele video pentru masini
Toti tinerii conducatori auto sunt pasionati de gadgeturi, incepand de la tot felul de optiuni la masini de USB-uri, Bluetooth pentru telefon sau pentru a reda muzica de pe telefon, tablete in tetiere pana la camerele auto care prind din ce in ce mai mult teren.

Camerele auto sunt extrem de utile nu pentru a avea dovada in momentul in care se intampla ceva in trafic si pentru divertisment. Youtube.com prinde extrem de bine si in Romania si toti specialistii stiu faptul ca in viitorul apropiat cel mai relevant continut este cel video. Din acest motiv in momentul actual exista pe toata planeta vloggeri, acei oameni care filmeaza si urca zilnic materiale de divertisment. Ei bine cu aceste camere se pot surprinde tot felul de situatii amuzante.

Daca cautati cele mai bune camere auto de pe piata o sa gasiti produse foarte performante, de la calitatea video-ului de FullHD, stabilizator optic si chiar memorie interna si posibilitatea de adaugare a cardurilor microSD.

Motivele pentru care este bine sa ai o camera video auto

Noi le impartim in doua: divertisment si protectie persoanala.
Cum mai sus am discutat partea de divertisment, acum o sa va vorbim despre protectia persoanala. Sunt cazuri in trafic in care vinovatul nu recunoaste ca a trecut pe rosu sau sunt cazuri in care politia a ridicat permise de conducere pe motiv ca s-a realizat depasire pe linie continuua si nu s-a intamplat asta sau momente in care ti se sparge masina si exista posibilitatea de a surprinde imagini cu hotii iar acest lucru te poate ajuta mai mult decat crezi pentru a se face dreptate.

Daca doriti sa va achizitionati o camera video auto ar trebui sa tineti cont de urmatoarele aspecte: sa nu fie cu baterie sau daca este atunci sa aiba una foarte mica si asta pentru ca exista trei factori care duc la incingerea camerei: functionarea in sine, soarele si bateria care se incarca permanent.

Sa includa tehnologia Wide Dynamic Range (WDR) sau High Dynamic Range (HDR) si asta pentru a putea filma bine acele momente in care soarele bate din fata.

Sa filmeze bine noaptea, de obicei producatorii merg pe doua variante: un senzor scump si sensibil la lumina sau o lentila cu un F cat se poate de mic.

Sa aiba un unghi bun de filmare, undeva la 130 de grade si asta pentru a surprinde si evenimentele ce au loc in partile laterale.

Sa fie usor de montat si demontat, o camera video auto nu ar trebui sa fie deranjanta in momentul in care soferul conduce masina.

Sa porneasca singura inregistrarea in momentul in care porniti motorul, acest lucru facandu-l mai toate camerele de pe piata.

Voi folositi camerele video in masina?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top