Stiri

Transport in Europa

Intr-o perioada in care toata lumea calatoreste foarte ieftin cu avionul, nu trebuie sa uitam ca pentru transport mai exista si alte mijloace accesibile ca pret dar si ca nivel de confort. Romfour de exemplu, opereaza curse catre 16 destinatii europene, de la adresa la adresa.

Ei te pot duce catre Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia, Suedia. Dincolo de transportul de persoane, prin ei puteti trimite colete celor dragi, toti avem prieteni sau rude in strainatate si ne bucura atunci cand primim diverse pachete de la cei dragi mai ales anumite produse care nu se gasesc in Romania.

In ultimii ani foarte multi romani au inceput sa munceasca prin tarile nordice, de exemplu in Danemarca salariile sunt foarte bune iar calitatea vietii este una ridicata si dincolo de aceste aspecte, acolo au plecat foarte multi tineri romani.

Cel de la Romfour ofera pasagerilor la preturi decente mai multe beneficii precum o gustare gratuita, transport de la adresa la adresa, la 10 calatorii spre orice destinatie din Europa primiti o colatorie gratuita, la 6 calatorii spre orice destinatie din Europa poti trimite un colet gratuit, copiii pana la 2 anisori au transportul gratuit, pensionarii au 10 euro discount din valoarea biletului in aza cuponului de pensie, biletele dus-intors au valabilitate de 12 luni si pentru plata in avans se ofera si discount de 15 Euro si multe alte beneficii mai ales cand vine vorba de trimis colete catre cei dragi.

Si nu vorbim doar despre celebrele pachete de la cei plecati de afara, stim cu totii ca in tari precum Italia si Austria exista o multime de outlet-uri iar acestea sunt pline in perioadele de reduceri, multe din ele au si siteuri si cei dragi iti pot cumpara ce doresti din ele la preturi super bune si aici intervine problema transportului, ei bine Romfour iti poate aduce aceste pachete atata timp cat cineva le trimite prin ei.

Serviciile celor de la Romfour sunt disponibile pentru 16 destinatii din Europa precum: Anglia, Austria, Belgia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Polonia, Slovacia si Suedia.

Indiferent daca alegi sa calatoresti cu Romfour sau sa trimiti colete, ei sunt alegerea perfecta cand vine vorba de frumoasele destinatii din Europa.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Catalina

    December 21, 2017 at 12:00 pm

    Foarte bun articol, multumesc pentru recomandare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top