concept trei iasi
Stiri

Din luna Iulie 2018, SC Rainz Online Training lanseaza doua campanii “Obtine Corpul Visat cu Antrenor Online” si “Slabeste Rapid cu Online Training”

Tiberiu Adrian Bazavan, fondatorul celui mai avansat sistem de Online Training din Romania ne impartaseste cateva opinii despre sistemul de
Online Training: ” Am conceput acest sistem, satul de minciunile din industria Fitness si Health. Piata Romaneasca este supraaglomerata de oferte MINCINOASE care promit clientilor ca slabesc un numar spectaculos de kilograme fara efort.

Din pacate acest lucru nu este decat o minciuna. Indiferent de scop, slabit rapid sau obtinerea de masa musculara, rezultatele se obtin combinand dieta personalizata cu metodele de antrenament specifice scopului. Aici la Rainz Fitness Academy oferim fiecarui om posibilitatea sa isi TRANSFORME CORPUL RADICAL in timp record cu ajutorul sistemului implementat de noi”.

NU exista LIMITE in ceea ce poti face cu CORPUL TAU! Sloganul “Intra pe mana mea si iti promit ca vei incepe cel mai frumos si dureros drum al Transformarii Corporale in cel mai scurt timp posibil, mentinandu-ti o stare de sanatate PERFECTA!” exprima cat se poate de adevarat rezultatele de calitate pe care le obtin toti clientii de Online Training.

Fiecare client beneficiaza de o Dieta Personalizata, Program de Antrenament Personalizat si legatura non-stop online. Clientii primesc acces la Tabara Rainz si aplicatia pe mobil Rainz Fitness Academy unde pot tine evidenta stricta a progresului, masuratori, kilograme sau poze cu alimentele
consumate. Managerii de cont Rainz Fitness Academy monitorizeaza non-stop toate valorile clientului in asa fel incat rezultatele nu intarzie sa apara.

Beneficiaza de oferta lunii Iulie 2018 si achizitioneaza unul din pachetele de Transformare Corporala acum.

Web: http://www.RainzAcademy.com
Youtube: https://www.youtube.com/rainzoverme/
Instagram: https://www.instagram.com/rainzfitness/
Facebook: https://www.facebook.com/rainzzzoverme/
Grup: https://www.facebook.com/groups/TransformareCorpRainz/
Twritter: https://twitter.com/rainzoverme
SnapChat: rainzfitness
Whatsapp: +40724007006

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top