rent a car iasi iasi
Stiri

3 benzi de alergat recomandate pentru a le folosi acasa

Din pacate, in Romania, doar 8 din 100 de persoane fac sport in mod regulat si asta o arata un studiu oficial al Uniunii Europene. Rezultatele mai spun ca 49% nu fac niciodata, 28% o fac rareori, 8% rareori.

Romanii sunt cu mult sub media europeana la capitolul miscare, indiferent daca este vorba de exercitii, sala sau alergat. In top se afla Irlanda si statele nordice care iau cel ami in serios miscarea fata de toate tarile din Europa.

Daca este sa ne gandim totusi, stam mai bine decat bulgarii, grecii si italienii, doar 3% din acestea fac sport cu regularitate.

Fiind intrebati de ce fac sport romanii au raspuns ca pentru imbunatatirea sanatatii sau pentru socializare. Dar totusi sunt multi care prefera sa isi cumpere diverse aparate de fitness si sa practice miscarea in propria locuinta.

Unul din cele mai bune aparate pentru a face miscare acasa este banda de alergat. Aceasta a fost mereu un aparat eficient si comod atat pentru sportivii de performanta cat si pentru amanatori. Multi aleg sa nu piarda timpul si sa ramana acasa mai mult timp si asta datorita familiei, din pacate cei mai multi duc lipsa de timp liber si incearca sa imbine activitatile cat mai aproape de casa.

banda de alergat te ajuta sa alergi in propria locuinta, la fel ca si alte aparate, banda de alergat are anumite caracteristici specifice de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa iti cumperi una. Acest site va recomanda cele mai bune benzi de alergat datorita mai multor aspecte, astfel topul propus de ei este urmatorul:

Banda de alergat, Kondition, HM-2800
Este o banda cu un pret de achizitie destul de mmic dar in acelasi timp este un produs de calitate, are o viteza maxima de 10km pe ora si un motor de 1 CP si din acest motiv acest model este recomandat amatorilor, unui profesionist, aceasta viteza maxima i-ar fi insuficienta.

Aceasta banda de alergat in schimb are o mica problema, suporta maxim 100kg si daca sunteti o persoana care se invarte in jurul acelei greutati, indicat ar fi sa cautati un alt model ce permite o greutate maxima mai mare.Alt dezavantaj este ca nu dispune de inclinare, dar avand in vedere pretul de achizitie, chiar este o investitie buna.

Banda de alergat cu inclinare automata Energy Fit MT10A
Este un model mai avansat fata de Kondition HM-2800, cel precedent. Are o viteza maxima de 12 km pe ora si suporta o greutate maxima de 130 kg, motorul are 1,5 CP si dispune de inclinatie pana la 12 nivele. Pe langa timpul de alergare, distanta, viteza si calorii, lucruri ce oricum le afiseaza toate benzile de alergat, acesta masoara si pulsul inimii, lucru destul de interesant dar si important de urmarit.

Nu este un model pentru avansati, dar dispune de functii importante atunci cand vrei sa treci un pic de nivelul de amatori. Pretul este unul foarte bun si cu siguranta daca vrei sa-ti condimentezi viata cu niste miscare, aceasta banda de alergat poate fi una din cele mai bune alegeri.

Banda Alergare TOORX TRX 65 S Evo
Acesta este un model destinat mai degraba celor mai avansati in ale alergatului, dispune de 15 nivele de inclinare, are un motor de 4CP, viteza medie de 20 km pe ora, greutatea maxima de 130 kg, bluetooth, aplicatie de monitorizare atat pentru iOS cat si pentru Android dar si un program de antrenament manual, 15 presetate, o pot folosi 3 utilizatori diferiti si mai are si un test BodyFat.

Cantareste 81kg si prin intermediul unui smartphone conectat prin aplicatie poti controla orice functie si rezultat generat de aceasta banda de alergare. Modelul este destul de avansat, costul este pe masura, dar o astfel de investitie este una utila si pe termen lung.

Voi ce benzi de alergat folositi acasa sau la sala?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top