Curierul de Iasi

Direcţia de Asistenţă Comunitară distribuie cantităţi suplimentare de ajutoare alimentare

Începând cu data de 14 martie 2011, cetăţenii care au beneficiat de produsele alimentare de la Uniunea Europeană, cuvenite prin H.G. nr. 600/2009, sunt aşteptate la sediul Direcţiei de Asistenţă Comunitară situat în şos. Naţională nr. 43, în timpul programului de lucru cu publicul: luni – vineri (orele: 08,00-16,00), în vederea ridicării unor cantităţi suplimentare de ajutoare alimentare.

Urmare aplicării prevederilor H.G. nr. 600/2009 privind stabilirea beneficiarilor de ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România şi atribuţiile instituţiilor implicate în planul european, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară a distribuit începând cu data de 01 noiembrie 2010, produsele alimentare constând în zahăr, făină de grâu, făină de porumb, biscuiţi, paste şi lapte praf, următoarelor categorii de persoane:

a) familiilor şi persoanelor care au stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat;

b) şomerilor care beneficiază de indemnizaţie de şomaj,

c) pensionarilor sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună;

d) persoanelor cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top