Stiri

Dorna Medical, partener de sănătate al echipei de fotbal Politehnica Iași

Un nou nume important se alătură echipei de parteneri ai Politehnicii Iași. Specialiștii de la Dorna Medical vor avea grijă de sănătatea fotbaliștilor din Copou. Relația medic – pacient între Dorna Medical și Poli Iași a început deja! În această dimineață, elevii lui Leo Grozavu s-au prezentat la Policlinica Dorna Medical din centrul orașului pentru realizarea analizelor de sânge cu ajutorul celui mai avansat laborator robotizat din România, apoi alb-albaștrii au efectuat testele de efort sub supravegherea reputatului medic de medicină sportivă, Dr. Petre Crivoi. de la Centrul Preventis.

După aproape un sfert de secol de activitate, cea mai bună promovare și recunoaștere a meritelor Dorna Medical o realizează pacienții. Este o relație reciprocă de încredere. Noi avem convingerea că îi putem ajuta, dumnealor se încred în profesionalismul nostru. Ne bucură parteneriatul cu Poli Iași, nume de referință în sportul rege din acestă zonă a țării. Vrem să promovăm un stil de viață sănătos în toate mediile, iar fotbaliștii din Copou să fie adevărate exemple pentru toți. Un corp sănătos este prima condiție pentru a face performanță în toate domeniile. Important este că suntem o echipă, una câștigătoare credem noi!” Dr. Rodica Boca, Manager General Dorna Medical.

Ne preocupă starea de sănătate a jucătorilor noștri și, mai ales din acest motiv, ne bucurăm să avem alături un nume de referință în domeniul medical din nordul țării. Suntem fericiți că, prin semnarea parteneriatului cu Dorna Medical, ne completăm echipa, în condițiile în care simțeam lipsa unui “jucător” important pe acest post – analize și investigații medicale. Deja ne-am convins de profesionalismul specialiștilor și colaboratorilor Dorna Medical în această dimineață la analizele de sânge și testele de efort. Rezultatele la aceste investigații vor fi extrem de utile pentru antrenorii noștri care, grație metodelor moderne și aparaturii folosite de specialiști, primesc un verdict perfect vizavi de starea de sănătate a fotbaliștilor Politehnicii Iași.” Florin Briaur, Manager Executiv Poli Iași.

Mergi la analize și investigații medicale, arăți abonamentul la Politehnica Iași sau biletul la meci și beneficiezi de reducere la cele aproape 20 de cabinete: Alergologie și Imunologie, Cardiologie, Chirurgie Vasculară, Dermatologie, Diabetologie, Endocrinologie, Gastroenterologie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie, Ortopedie și Traumatologie, ORL, Medicină Internă, Medicina Muncii, Neurologie, Pediatrie, Psihologie clinică.

Dorna Medical este noul partener al echipei de fotbal Politehnica Iasi si din acest motiv, toti cei care au abonament la meciurile echipei din dealul Copoului sau vin cu biletul de la meciul cu UTA Arad ce va avea loc vineri incepand cu ora 19:00, beneficiaza de o reducere de 10% la toate serviciile oferite de Dorna Medical din Iasi.

Dorna Medical deține o rețea modernă de laboratoare medicale robotizate, centre de imagistică și policlinici, cu o prezență în 45 de locații în Nord-Est-ul României. După 25 de ani de activitate, Dorna Medical s-a impus ca fiind cel mai important furnizor de servicii medicale private din nordul țării.

Laborator Analize Medicale Dorna Medical Iasi
Adresa: Strada Anastasie Panu 20
Telefon: 0330999
Web: www.dornamedical.ro

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top