Evenimente

East Models Awards 2016

East Models Awards 2016Gala East Models Awards – un fashion show neconvențional, plin de culoare, creativitate și extravaganță, vă invită sâmbătă, 25 iunie, începând cu ora 20.00 în grădina Palas să vă bucurați de 2 ore de frumusețe la superlativ.
Cea de-a doua ediție a galei de frumusețe East Models Awards va reuni peste 30 de modele, precum și renumiți designeri și case de modă locale și internaționale.
După succesul din 2015, evenimentul de fashion – East Models Awards revine cu o nouă provocare pentru fetele care își doresc să înceapă sau să își dezvolte o carieră în modeling-ul internațional. În cadrul galei de frumusețe East Models Awards 2016, castigătoarele preselecției vor defila împreună cu fotomodele internaționale și vor reprezenta case de modă renumite, precum și tineri designeri locali.

Misiunea acestui eveniment este de a stabili conexiuni între piața natională de fashion și cea internatională din Milano, Paris, Londra, Tokyo sau New York. Juriu va fi format din reprezentanții celor mai importante agenții de modeling din România și din modele internaționale. Candidatelor care se înscriu online și vor fi selecționate pentru semifinală li se va asigură transportul gratuit până în Iași din orice localitate din România și din Republica Moldova.

Sâmbătă 25 iunie, începând cu ora 20.00, Grădina Palas va deveni un reper pe harta show-urilor internaționale de fashion. Va invităm să urmăriți pagina evenimentului East Models Awards pentru a fi la curent cu invitații speciali din lumea fashion ce vor fi prezenți la gală.

Sponsori și organizatori: Academia Show, Palas Iasi, Infofashion, One models, Studio 16 Hair & Beauty, Amaze Photography Studio, Make up art academy, The Trumpets, Hotel Majestique, Apollo Summer Lounge, Travel Point Moldova, Quartz Lounge, Zenity Spa, Thundra, Wok up.
Evenimentul este susținut de Wink, Viva FM, Prima TV, EA.MD, Iasi Fun, Ziarul de Iasi, Absolut Media, Iasi4u, Tele Moldova si Inoras.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top