Stiri

Ernest Airlines suspenda zborurile din/spre Romania incepand cu 8 octombrie

Inca un eveniment nefericit pentru Aeroportul International din Iasi, desi venirea Ernest Airlines era anuntata cu mare lauda de catre Consiliul Judetean, astazi, din motive economice, compania suspenda zborurile din si spre Romania, adica zborurile din Iasi si Bucuresti. Incepand cu 8 octombrie 2018, zborurile vor fi suspendate, dupa spusele celor de la airlinestravel.ro.

Planul companiei este acela de a reveni in aprilie 2019!

Ernest Airlines a asigurat doua zboruri directe ce legau regiunea Moldovei de Nordul Italiei: IAȘI-CUNEO (și retur) va fi pe 21 iunie, iar lansarea rutei Iași-Cuneo, Iași-Verona (si retur).

Suntem mulțumiți de lansarea rutelor Italia – România din această vară și ne dorim să venim mai bine în întâmpinarea nevoilor pasagerilor noștri. Așa că, începând cu primăvara 2019, pasagerii noștri vor beneficia de îmbunătățire la nivelul serviciilor și noi rute. Noile conexiuni cu orașe din Italia vor fi anunțate înainte deschiderii vânzărilor de bilete din vara anului 2019. Cele 4 rute existente cu 10 zboruri săptămânale se vor relua din primăvară” a declarat Davide Strinna, Country Manager România și Ucraina.

Pasagerii care au achizitionat biletele vor primi rambusare totala. Toti pasagerii vor fi informati prin intermediul email-ului si vor fi contactati de catre agentii Ernest Airlines din call center.

In ultima vreme, odata cu anuntarea programului de iarna, multe companii de zbor au renuntat la mai multe curse, unele din ele afectand si pasagerii ce zboara de pe Aeroportul International Iasi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top