Stiri

Faimosul sos de la KFC cu usturoi va fi disponibil in toate magazinele Lidl

KFC Romania face o miscare de business foarte importantă pe piata din tara noastra, faimosul sos cu usturoi va fi disponibil in toate magazinele Lidl, incepand de astazi, 10 septembrie 2018.

Sosul cu usturoi, cunoscut sub numele Glenn, a fost lansat in Romania cu 20 de ani in urma, odata cu intrarea pe piata romaneasca a lantului de restaurante KFC. Sosul este un produs local, creat special pentru a satisface clientii din tara noastra.

Produsul are pretul de 9,99 LEI si va fi disponibil intr-un ambalaj de 325g si va fi usor de recunoscut pentru ca va avea eticheta personalizata cu imaginea faimosului Colonel Sanders si va contine textul: “produs original KFC”.

Sosul cu usturoi este cel mai bine vândut produs din portofoliul KFC România. Având în vedere rezultatele excelente, dar și numeroasele studii de piață care ne-au arătat interesul crescut al consumatorilor de a avea sosul acasă, decizia de a extinde business-ul a venit firesc. Urmând aceeaşi reţetă clasică şi îndrăgită de consumatori, am dezvoltat un proiect pilot și un produs potrivit pentru piața de retail, care va fi disponibil în toate magazinele Lidl din întreaga ţară.

Obiectivele noastre vizează extinderea către un alt segment de consumatori, integrarea produsului în noi obiceiuri de consum şi oferirea celui mai bun gust KFC, câtor mai mulţi clienţi, chiar la ei acasă.”, a spus Mark Hilton (Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group).

Te vrea și cu usturoi sau zice pas? Urmărește experimentul de mai jos, ia-ți sosul cu usturoi KFC din magazinele LIDL și testează-ți și tu jumătatea acasă.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sosul cu usturoi de la KFC va fi disponibil in toate magazinele Lidl – Bogdan Alupoaie Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top