Stiri

Este convenabil să dotați un Suzuki cu perne pe aer?

Am tot auzit cu toții despre pernele pe aer, despre faptul că acestea sunt convenabile și accesibile. Adevărul este că cei interesați să facă acest tip de dotare mașinii pe care o dețin trebuie să știe că nu la toate autovehiculele pot monta astfel de perne. În plus, se pot bucura de toate beneficiile acestora, numai dacă fac achiziția corectă și de la furnizor de încredere.

În acest sens, una din recomandări este Perneauxiliare.ro. De aici pot fi cumpărate perne auxiliare de marcă AirPower. Acestea vin la pachet și cu garanție, valabilă un an. Producătorul specifică însă că, în funcție și de stilul de condus, sunt șanse ca pernele în cauză să reziste  în jur de 4 până la 5 ani de utilizare. În aceste condiții se pare că investiția este una bună.

Suspensia pe aer nu înlocuiește vreo piesă, ci completează suspensia existentă

Desigur că teama de a monta ceva pentru a înlocui o piesă este destul de mare. Însă scopul acestor accesorii auto nu este acesta, ci acela de a completa, de a proteja și îmbunătăți suspensia existentă.

Fie că vorbim despre perne de aer Suzuki, Audi sau alte mărci auto, efectele sunt aceleași. Astfel de perne însă pot fi montate doar în cazul mașinilor care dispun de arcuri elicoidale, pentru că sunt montate în interiorul acestora. Montajul în sine este unul facil, însă tot veți merge la service, fiind chiar o recomandare. Iar din acest punct de vedere trebuie să știți că veți avea parte de tot sprijinul furnizorului, dacă alegerea setului de perne va fi făcută de la Perneauxiliare.ro. Veți primi și suport tehnic privind montajul, cu videouri puse la dispoziție pentru a înțelege pe deplin despre ce este vorba.

Ce efecte au aceste perne auxiliare

Numite de asemenea perne pe aer, perne auxiliare sau suspensie pe aer sunt practic perne din cauciuc, realizate din material special, rezistent – atât la abraziune, frecare, la temperaturi înalte sau scăzute. Așadar, nu vor depinde de sezon și de temperaturile specifice acestuia. Pot fi montate oricând.

Efectele sunt multiple și imediat sesizate. Vorbim despre faptul că ridică garda de la sol, de faptul că echilibrează mașina mai bine mai ales în curbe și că face suspensia mai bună. Aceasta poate fi adaptată în funcție de cazul fiecăruia, mai fermă sau mai moale, dacă frecvent tractați mașini sau transportați marfă grea.

Este convenabil să dotați un Suzuki cu perne auxiliare?

Una din frecventele întrebări este aceasta, dacă merită investiția în raport cu o anumită mașină. Pernele auxiliare au un preț convenabil și efecte mulțumitoare. Prețul unui kit este fix, de 300 de lei, indiferent pentru ce mașină cumpărați. Atenție și la acest aspect, este important să alegeți pernele auxiliare specific pentru un anumit tip de mașină, nu ceva compatibil.

Pentru cei care transporta marfă sau care circulă adesea pe porțiuni de drumuri denivelate, accidentate sau neasfaltate efectele sunt cu atât mai multe și pernele auxiliare sunt o investiție smart.

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top