Diverse

Este foarte simplu cu capace de toaleta inteligente

O data cu trecerea anilor, calitatea vietii multor persoane s-a imbunatatit atat in ceea ce priveste locurile de munca cat si viata personala. Avem cu totii acces la solutii care sa ne faca viata mai usoara si mai frumoasa, avem la dispozitie o multime de gadgeturi si mai nou si asistenti personali care sa ne ofere informatii si chiar si sfaturi.

Foarte importanta pentru fiecare dintre noi a devenit in acelasi timp si sanatatea personala precum si a celor din jurul nostru. De accea si in aceasta privinta cautam solutii eficiente, sigure si desigur, comode si moderne. In ceea ce priveste pastrarea curateniei si igieniei intr-o toaleta des frecventata de mai multe persoane, ca de exemplu dintr-o firma sau un spatiu public avem la dispozitie capace toaleta cu folie de unica folosinta.

Modul de functionare si de utilizare al acestora este foarte simplu pentru oricine si cel mai important aspect legat de acestea este nivelul de siguranta oferit persoanelor care utilizeaza toaleta. Un astfel de sistem ne ajuta sa facem economii de timp si bani si ne ajuta in acelasi timp sa oferim oricarei toalete un aspect modern si elegant. Putem opta intre capace cu role de dimensiuni mai mici, care sa fie mai compacte sau capace cu role mai mare, care sa ne puna la dispozitie mai multe utilizari, in functie de locatie si de nevoi.

Un aspect bun al unui astfel de capac toaleta cu senzor, dupa parerea mea, este faptul ca nu vom mai gasi prin toalete hartie igienica si servetele aruncate la intamplare sau in vasul de toaleta, multe persoane obisnuind sa il stearga inainte de a folosi toaleta. Insa aceasta metoda nu ajuta cu nimic la indepartarea microbilor care se pot aduna pe suprafata capacului de toaleta. Daca insa alegem un capac toaleta inteligent putem evita aceasta situatie, nu va mai fi nevoie sa strangem mereu hartia igienica in exces iar capacul de toaleta va fi curat, folia utilizata fiind igienizata si tratata astfel incat sa nu permita strangerea microbilor pe suprafata sa.

Desi la baza acestui sistem nu sta un mecanism atat de complicat, capacul de toaleta inteligent stie exat cata folie sa inlocuiasca, in functie de dimensiunile capacului. De asemenea, folia veche, deja utilizata este taiata si depozitata intr-n container special de unde poate fi colectata si aruncata.

Alegand capace de toaleta inteligente din magazinul Sanito putem reusi sa echipam complet o baie sau o toaleta in ceea ce priveste curatarea si igienizarea unui astfel de spatiu, multe produse venind la pachet cu diverse alte articole precum uscatoare e maini, dozatoare de sapun lichid sau de prosoape din hartie, odorizante si multe altele, totsul la un pret foarte accesibil. Totodata, pretul si ofertele pot deveni si mai avantajoase daca se doresc a fi cumparate mai multe capace, clientii avand la dispozitie discount-ul progresiv pus la dispozitie persoanelor juridice.

Astfel, cu magazinul online Sanito ne putem schimba si moderniza radical orice toaleta, indiferent de tipul afacerii pe care o detinem dar si acasa.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top