Stiri

Esti antreprenor la inceput de drum? 3 GRESELI care iti pot afecta afacerea!

antreprenor
Cu siguranta, inainte sa iti deschizi afacerea, ai studiat piata si ai observat ca cele mai multe business-uri nu reusesc sa supravietuiasca mai mult de unul sau doi ani. Multi antreprenori ajung intr-o astfel de situatie pentru ca fac unele greseli majore, nerealizand importanta si consecintele actiunilor lor. Astfel, daca vrei sa ii oferi afacerii tale sansa de a supravietui cat mai mult si chiar sa ajunga pe culmile succesului, trebuie sa ai in vedere evitarea acestor erori.

Afla care sunt cele 3 greseli ce pot afecta bunul mers al afacerii tale:

1.Prima greseala pe care multi antreprenori aflati la inceput de drum o fac fara sa realizeze consecintele si pe care tu trebuie sa o eviti este aceea de a NU oferi toate conditiile de curatenie si igiena. Neglijarea acestui aspect are efecte directe asupra productivitatii angajatilor, intrucat acestia nu isi vor putea desfasura activitatile si nici nu vor fi motivati sa isi dea interesul pentru dezvoltarea afacerii, daca nu beneficiaza de un mediu de lucru curat si placut. In acest sens, poti accesa site-ul ARLI CO si sa comanzi online produse profesionale pentru o curatenie si o igiena impecabile. In mod cert, daca vei avea in vedere acest aspect, sansele ca afacerea ta sa supravietuiasca in timp vor creste considerabil.

2.A doua greseala care poate afecta bunul mers al business-ului tau se refera la promisiunile false si neseriozitatea fata de clienti. Mai precis, desi concurenta acerba din domeniul in care activezi te poate face sa vrei sa oferi mai mult, incearca sa nu prezinti serviciile si produsele tale ca fiind de o calitate superioara cand, in realitate, nu sunt. Singurul lucru pe care il vei reusi facand asta va fi sa le demonstrezi clientilor tai si chiar si colaboratorilor faptul ca nu esti de incredere. Asadar, daca nu iti doresti ca afacerea ta sa intre in faliment, ci din contra, sa atinga succesul, asigura-te ca vei evita, pe cat posibli, sa faci promisiuni false.

promisiuni-false

3.O alta greseala comuna in randul antreprenorilor aflati la inceput de drum este aceea de a nu fi deschisi catre schimbare. Nevoile clientilor tai se vor modifica in permanenta, motiv pentru care, chiar daca produsul sau serviciul tau a fost apreciat la inceput, exista posibilitatea ca valoarea acestuia sa scada odata cu schimbarea cererii. Astfel, pentru a reusi sa obtii rezultatele la care aspiri si, mai ales, pentru ca business-ul tau sa supravietuiasca, este esential sa schimbi abordarea si sa iti imbunatatesti produsul din mers. Fara indoiala, daca vei fi dispus sa faci astfel de compromisuri atunci cand datele arata nevoia unei schimbari, afacerea ta va fi una de succes.

Iata, asadar, care sunt cele trei greseli pe care trebuie sa le eviti daca iti doresti ca afacerea ta, aflata la inceput de drum, sa reziste pe piata cat mai mult timp cu putinta.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top