Stiri

Ești din Iași? Descoperă cum poți să potrivești geanta cu vestimentația

Găsirea genții perfecte poate fi o provocare. Asta pentru că o geantă de mână este mai mult decât o simplă declarație de modă. 

Este, de fapt, accesoriul vestimentar pe care te bazezi pentru a transporta toate elementele esențiale de care ai nevoie pentru viața de zi cu zi. 

Cu alte cuvinte, geanta de mână perfectă trebuie să echilibreze funcția și stilul, dar geanta ta trebuie să se asorteze cu ținuta ta? Aceasta este o întrebare dintre cele mai dezbătute în lumea modei.

Nu știi sigur de unde să începi? Află în continuare câteva dintre metodele de a potrivi geanta cu restul vestimentației

Dacă în trecut a fost întotdeauna regula că geanta ta trebuie să se asorteze cu ținuta ta în ceea ce privește culoarea și designul, acum tendințele nu mai spun acest lucru.

Dar, dacă totuși ești o persoană conservatoare și cauți să păstrezi un stil mai clasic, atunci acest lucru se poate realiza prin împerecherea unor culori similare, cum ar fi o geantă verde cu o paletă de culori pământii sau o geantă în tonuri pastelate cu o ținută gri.

Dacă ai de gând să potrivești geanta cu ținuta, atunci trebuie să ai încredere în ea. De aceea, una dintre alegerile preferate în modă este reprezentată de culorile bloc contrastante. 

Poți face acest lucru alegând două culori care sunt apropiate una de cealaltă, cum ar fi galben și portocaliu, sau două culori care se află la capetele complet opuse ale roții de culoare. Asocierea unei ținute negre cu o geantă roșie este un exemplu perfect în acest sens. 

De asemenea, vei dori să te asiguri că potrivești stilul cu ocazia. Pentru look-uri mai formale, gențile mai mici, structurate, ar putea fi alegerea perfectă. De asemenea, pentru un aspect mai casual de zi cu zi, gențile supradimensionate sunt grozave. 

Împerecherea hainelor și a genților în acest fel va reprezenta întotdeauna un aspect clasic, dar geanta de mână trebuie să se potrivească cu ținuta ta? Cu siguranță nu! 

În timp ce aceasta era regula generală, astăzi experimentarea contrastelor de culoare și model devine din ce în ce mai populară.

De exemplu, modelul/ designul este cheia pentru a obține un aspect sofisticat, dar îndrăzneț. Poți alege dintr-o gamă de culori, de la gri la roșu, sau să faci o declarație elegantă cu o geantă clutch. Totodată, poți viza o geantă de damă de aici, de la Barneystore.ro, care să aibe o culoare îndrăzneață și care să nu fie în același ton cu vestimentația și, bineînteles, cu încălțămintea.

Nu îți fie teamă să experimentezi cu stilul de geantă pe care alegi să îl împerechezi cu look-urile tale preferate. Dacă te-ai săturat să porți genți de mână, de ce să nu încerci să asociezi un rucsac cu ținutele tale preferate? Asocierea unui rucsac cu o rochie și pantofi sport este doar o modalitate de a îți amesteca stilul pentru un aspect sofisticat, dar ciudat.

În concluzie, atunci când cauți să răspunzi la întrebarea „trebuie să se potrivească geanta ta cu ținuta ta?„, există și un răspuns simplu – nu există reguli! Cele mai emblematice ținute sunt cele care sunt purtate cu încredere, așa că totul este să porți look-urile pe care le iubești.

Sursa Foto: Pexels.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top