Stiri

5 idei de cadouri neconvenționale pentru prietenii care apreciază originalitatea

Ziua celui mai bun prieten se apropie cu pași repezi, iar tu probabil ai avut impresia că ți-a mai rămas suficient timp la dispoziție să găsești cadoul perfect. Iată-te, totuși, în fața faptului împlinit, căutând în frenezie cele mai inedite cadouri pe internet. Mai ai doar câteva zile să vii cu o idee originală, un simbol reprezentativ al prieteniei voastre, însă nimic nu ți se pare suficient de creativ și potrivit pentru această ocazie. Oprește căutările!

Ce poți oferi în dar celui mai bun prieten atunci când vrei să ieși din tipare

  • O experiență inedită

Cadourile clasice și tangibile sunt mereu binevenite, cum ar fi un gadget, o bijuterie sau un parfum, dar când vine vorba de a oferi ceva extraordinar, atunci cadourile intangibile funcționează de minune. De exemplu, dacă prietenul tău este pasionat de călătorie sau activități antrenante, atunci puteți organiza împreună o excursie, o zi într-un parc de distracții, escape room, paintball, sau orice altă activitate care vă face plăcere. Acolo puteți sărbători mult așteptata zi de naștere, comandând un tort aniversar și bucurându-vă de fiecare clipă. În acest fel, amândoi veți avea prilejul de a petrece mult mai mult timp împreună

  • Obiecte de colecție

Investiția în obiecte de colecție este avantajoasă deoarece poate deveni un hobby distractiv și apreciat pe termen lung, obiectele putând fi expuse și ulterior transmise generațiilor viitoare. Poate fi vorba despre o fotografie semnată de o celebritate, un accesoriu vintage, un tablou sau un suvenir dintr-o locație turistică. Totul depinde de preferințele destinatarului. Chiar dacă prietenul tău nu a început încă să-și creeze o colecție proprie, îi poți oferi o mână de ajutor cu un dar un pic mai neconvențional, cum ar fi semințele de cannabis de la Seedsmafia.ro. Prilejul perfect pentru o colecție de excepție!

  • Urmați un curs împreună

Iată o idee perfectă de cadou pentru prietenii dornici să învețe mereu lucruri noi! Urmați un curs împreună pentru a deprinde noi aptitudini sau pentru a vă distra! Nu este nevoie să vă înscrieți la un curs academic solicitant. Puteți merge împreună la un curs de gătit, de dans, sau puteți învăța să cântați la un instrument muzical.

  • Cutia amintirilor

Dacă vrei să oferi un cadou pe care prietenul tău să-l prețuiască mereu, atunci o cutie de amintiri este exact ceea ce-ți trebuie! Ai nevoie doar de o cutie pe care să o personalizezi cu numele amândurora, după care o poți umple cu nenumărate amintiri din excursii, liceu, petreceri, ieșiri în oraș, sau poate chiar cu scrisori sau obiecte făcute de tine.

  • O brățară personalizată

Clasica brățară a prieteniei a atins acum un cu totul alt nivel! Alege o bijuterie care să reflecte personalitatea sărbătoritului/sărbătoritei și gravează inițialele sale, data nașterii, citatul preferat sau un mesaj scurt și reprezentativ pentru prietenia voastră. Dacă vrei să te încadrezi într-un anumit buget, nu te panica! Există o gamă variată de bijuterii aspectuoase și accesibile ca preț din care poți alege, confecționate din materiale textile sau metal.

Unele cadouri necesită mai mult timp de pregătire, așa că nu lăsa lucrurile pe ultima sută de metri! Dacă te aflii totuși în criză de timp, un voucher pentru magazinul preferat sau un coș încărcat cu bunătăți te poate scoate din impas. Fii fără grijă – mereu există variante!

Sursa foto: Unsplash.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top