Stiri

EuCeMananc – Comanda rapid si simplu mancare online in Iasi

EuCeMananc este aplicatia ce te ajuta sa vezi cele mai bune oferte de mancare si sa le comanzi la domiciliu sau la birou fara sa platesti taxa de livrare!

LIVRARE este GRATUITĂ la orice comandă de mâncare din Iași de pe www.eucemananc.ro indiferent de zona in care locuiesti.

Poti descarca aplicatia:
pe iOS >>> http://bit.ly/iosECM
pe Android >>> http://bit.ly/androidECM
Ce oferte de “Meniul Zilei” avem astazi

Comandă mâncarea preferată, online

Indiferent dacă ești la birou sau acasă, la EuCeMananc.ro îți livrăm mâncarea preferată de la cele mai bune restaurante din orașul tău, comandând simplu și rapid din contul tău EuCeMananc.

Poți alege dintre sutele de preparate disponibile din bucătăriile italiană, turcească, mexicană, sârbească, asiatică, românească, mâncăruri vegetariene sau de tip fast-food.

De ce să alegi mereu mâncarea clasică de la cantină, când te poți desfăta și cu preparate culinare gătite de maeștri bucătari? Sau să comanzi o experiență gourmet chiar la tine acasă?

Profită de diversitate și fă alegeri inspirate pe care nici adepții mâncării de tip fast food nu le vor putea refuza. Avem livrări de pizza în orașul tău, alături de alte preparate consacrate precum shaorma, crispy strips, hamburger, kebab și altele. Doar cele mai bune din oraș!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top