Stiri

Idei amenajari interioare pentru casa ta

Subiectul amenajari interioare nu este niciodata unul simplu de abordat. Gusturile si preferintele sunt atât de diverse încat este greu sa dai sfaturi universal valabile. 

Dar felul in care arata un apartament ori o casa depinde extrem de mult de abilitatea proprietarului de a alege ce trebuie atunci cand alege finisajele si decide mobilierul, decoratiunile, accesoriile, materialele, culorile etc.

Toti admiram revistele de home deco sau emisiunile TV in care sunt prezentate locuinte aranjate cu bun gust. Si probabil avem impresia ca standardele acelea sunt foarte greu de atins, pentru ca ar presupune bani foarte multi. Ei bine, asta nu e intotdeauna adevarat. Sigur ati vazut si case foarte urâte deși proprietarii au băgat o căruță de bani în amenajare :). Asta înseamnă că, pe langa bani, alte doua lucruri sunt extrem de importante. Sa avem bun-gust si sa identificam cele mai bune idei din experienta altora.

Putini avem resurse financiare atat de mari incat sa ne permitem angajarea unui artitect ori a unui specialist in amenajari interioare. Asa ca deciziile sunt luate in-house.  Si, cum spuneam, de obicei suntem limitati  de buget – nu intotdeauna ne permitem ceea ce vedem si ne place. Dar asta nu inseamna ca nu putem incerca, nu?

Amenajari interioare – de unde ne inspiram?

Marele avantaj al vremurilor noastre este acela că avem atât de multe surse de informare la îndemână! Practic, la un click distantă putem gasi tone de informatii, review-uri si fotografii din care ne putem inspira pentru a alege ce ni se potriveste mai bine. Plus că așa găsesti raspunsuri la o gramada de dileme si intrebari care apar pe parcursul unei renovari sau a unui proces de reamenajare.

Cine cauta idei de amenajari interioare poate gasi inspiratie in site-uri din Romania, cum ar fi www.Apartamentul22.ro sau forumul Softpedia. Pentru cine vrea o resursa internationala recomandam aplicatia Houzz, unde sunt milioane de fotografii.

Poti petrece zile in sir citind povestile altora despre renovari si amenajari, poti rasfoi si salva sute de poze. E imposibil ca la finalul unei asemenea documentari pe un forum de amenajari interioare sa nu identifici cateva idei care iti vor face apoi viata mai usoara. Intr-un final, ele vor da casei tale forma dorita: o amenajare de bun-gust, placuta ochiului si in care te simti cu adevarat confortabil.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top