Sport

Slovacia – România, astăzi, ora 19:00, la PRO TV!

Slovacia – România, astăzi, ora 19:00, la PRO TV!

În această seară, naționala României se va confrunta cu Slovacia în meciul decisiv pentru calificarea în faza optimilor la Campionatul European! România și Slovacia se confruntă într-un moment crucial pentru ambele echipe, fiecare căutând să își consolideze poziția în grupă. Atât România, cât și Slovacia au avut un parcurs mixt până acum, dar ambele echipe sunt dornice să demonstreze că merită să ajungă în fazele superioare ale competiției.

În ultimul meci din grupă, România va întâlni Slovacia, o echipă care a impresionat prin disciplină și organizare defensivă. Deși nu au fost întotdeauna favoriți, au demonstrat că pot surprinde echipele mari cu un joc colectiv bine pus la punct. Cu Francesco Calzona la cârma echipei, Slovacia s-a calificat la EURO 2024, fără emoții, de pe locul 2, din grupa J câștigată de Portugalia cu maximum de victorii.

Jucător cheie: Stanislav Lobotka, jucătorul lui Napoli, este un mijlocaș central deosebit de important pentru echipa națională a Slovaciei. Este cunoscut pentru abilitățile sale tehnice și capacitatea de a dicta ritmul jocului. Cu o viziune excelentă și o mare acuratețe în pase, Lobotka este esențial în construcția jocului de la mijlocul terenului. De asemenea, el este foarte eficient în faza defensivă, fiind capabil să recupereze mingea și să își ajute echipa să păstreze posesia.

Istoric meciuri directe

14.08.2013, România – Slovacia, 1-1
09.02.2005, Slovacia – România, 2-2
25.04.2001, România – Slovacia, 0-0
04.09.1999, Slovacia – România, 1-5
27.03.1999, România – Slovacia, 0-0
16.11.1995, Slovacia – România, 0-2
12.11.1994, România – Slovacia, 3-2

,,Am văzut jucători curajoși la cele două meciuri ale noastre, jucători mândri de ceea ce au făcut și de ceea ce își propun să facă în continuare. Suntem cu toții mândri să purtăm culorile României și să ne cântăm imnul.
Este dreptul nostru să fim aici, un drept pe care l-am câștigat. Trebuie să jucăm pentru a câștiga. Nu ne vom gândi că un egal ne-ar putea ajuta. Nu vreau să fac alte previziuni. Trebuie să jucăm și să mergem la victorie.”

Slovacia – România, astăzi, ora 19:00, la PRO TV!

Hai Romania !

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top