Evenimente

Euroinvent 2016 @ Palas Mall, 20 – 21 mai

Vineri și sâmbătă, pe 20 și 21 mai 2016, Atriumul Palas Mall este locul de întâlnire al inventatorilor cu publicul larg. Peste 500 de creații din cele mai variate domenii vor putea fi admirate de cei pasionați de invenții, la cea de-a opta ediție a Expoziției Europene a Creativității și Inovării EUROINVENT. Cercetători, inventatori, ingineri și oameni de știință din 42 de țări vor fi prezenți la Palas, prezentându-și munca și creațiile inovatoare în diferite domenii, de la autovehicule, software și nano-tehnologii, până la cosmetice.

EUROINVENT este organizat de Forumul Inventatorilor Români, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iaşi, Asociația pentru Ecologie și Dezvoltare Durabilă „Europe Direct” Iași și Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi.

Euroinvent 2016 @ Palas Mall, 20 - 21 mai

Duminică, de la ora 11.00, în zona Intersport, copiii primesc o nouă invitație la teatru de păpuși. Alături de marionete, cei mici se vor amuza și vor descoperi lucruri noi.

Tot duminică, de la ora 15.00, Palas Mall găzduiește un eveniment cu scop caritabil, organizat de Asociaţia „Sharing Love” Iaşi şi artistul plastic David Alexandru, de 10 ani. Proiectul „Pensula unui copil în sprijinul altor copii” a ajuns la al treilea episod, „Makao Yetu-Locuința Noastră”. David Alexandru va picta în zona Cărturești și, ulterior, își va vinde tabloul, banii obținuți fiind donați cu scopul de a ajuta la construirea unei locuințe pentru o familie din Kenya. Evenimentul va cuprinde și momente muzicale, susținute de numeroși copii talentați.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top