Evenimente

Expozitia Europeana a Creativitatii si Inovarii

euroinventExpoziţia Europeană a Creativităţii şi Inovării, EUROINVENT este organizata de Forumul Inventatorilor Români în colaborare cu EUROPE DIRECT Iaşi, prin structura sa gazdă, Asociaţia pentru Ecologie şi Dezvoltare Durabilă şi Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului a Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi.
EUROINVENT va avea loc la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”, Corpul CH, in perioada 7-9 mai 2010.
Expoziţia promovează creativitatea românească în context internaţional prin etalarea contribuţiilor din ultimii ani in domeniul inventicii. Vor fi etalate inventii si inovatii din ultimii 5 ani.
In paralel se vor desfăşura şi alte două manifestări: Târgul Naţional de Carte Tehnico-Ştiinţifică (unde vor fi premiate carti aparute in ultimii doi ani si edituri care au tiparit lucrari reprezentative pentru cercetarea romaneasca.) şi Workshop-ul Creativitatea Românească în Context European (cu secţiunile: Proprietatea Intelectuala si dreptul de autor in actualul context geopolitic, Creativitatea tehnico-stiintifica romaneasca – trecut, prezent si viitor, Valorizarea mostenirilor culturale si tehnico-stiintifice).

workshop
carte
2010

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top